Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Ja najbardziej lubię zapach czystości. Czyste plastiki, wyprane dywany.

Dostawałem jako gratisy różne zapachy skóry, nie bardzo mi pasowały, do nowej skóry bmw nawet się nie umywają.

Lepszym pomysłem są olejki ze sklepów dla domu, grejpfrut, cytrusy itd. Jest duży wybór. Rozlewasz na dywaniki kilka kropel i jest przyjemnie, choć w swoim aucie nie używam.

Opublikowano (edytowane)

Miałem kiedyś ten pierwszy z wymienionych, w takim większym formacie, do zamontowania pod fotelem kierowcy lub pasażera, na takich gumkach z haczykami.

Dobrze, że przypomniałeś mi o tym, to sobie go znowu zamówię :D

Zapach długo się utrzymywał, chyba z pół roku go tam trzymałem. Pozostałych środków nie znam.

Edytowane przez Pemek
Opublikowano
George Wind
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a powiedz co nie jest rakotowrcze w dzisiejszych czasach - wystarczy ze Polski STAR przejedzie z czarnym smugiem i bedzie gorzej niz zapach przed nosem:)
Opublikowano
Ja w aucie używam wody kolońskie, które dostałem na urodziny lub imieniny. Na sobie stosuję bardzo rzadko a w samochodzie parę psików na dywaniki i zapach się dosyć długo utrzymuje. Lepsze to niż jakieś śmigiełka czy choinki.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
.ooo..ciekawy sposob
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie dzis czulem nosem i widzialem krem do skory Gliptone Conditioner GT11 - utrzymuje swietny zapach + konserwacja skory na dobry 1 miesiac jutro go kupuje nie smierdzi jak zapachy do auta ale daje swietny zapach nowej skory:)