Skocz do zawartości

Blow off e46 320d Wolny wydech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ok sorry zatem. a wracając do tematu. chodzi mi tylko i wyłącznie o efekty dźwiękowe. katalizatory wywaliłem i jest miło:) ale tego blow offa nie odpuszczę chyba:)
Opublikowano
a ty madry jestes ze tak dogadujesz jak jakiim tym ilorazem inteligencji 0 ? nie wdziales jak na filmiku to chodzi chodzi tak samo jak w beznynie jest to psytt o ktore mi chodzi a pozatym turbina sie nie zwalnia tylko sie kreci jak zmienasz bieg wiec nie ma spadku mocy jest dostep caly czas co mocy, szoda bylo sie pytac sam jedz por remize bo widze ze na forum to jestes miesztrzem ripostowania bo juz nie raz widzialem twoje komenty , jak nie umiesz na pytanie odpowiedziec to nie udzielaj sie,

ile seryjne turbo w 150konnej dmucha barów?

Wiesz co? Kolesiu z brakami w zakresie gramatyki, interpunkcji i ortografii. Nie stanowisz nawet ułamka typa do dyskusji. Idź, rób BOV w dieslu, Idź, miej PSSS w dieslu. Idź, budź co najwyżej uśmiech politowania.

Mnie w to durniu nie mieszaj.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
oj carlos carlos czy jak cie tam chłopaki w remizie do tańca wołają. sam się wwaliłeś w temat a teraz gadasz że nie mieszasz się do tego;d żal mi cię chłopcze. dla twojego dobra nie udzielaj się za często chyba że masz coś mądrego do przekazania:)
Opublikowano

Ja powiem tylko tyle. Nie ma co robić pośmiewiska z e46 wystarczy że z poprzedniej trójki zrobili calibre.

Dajcie sobie spokój z takim czymś tylko po to by klekotało i zrobiło pss. :mad2:

Opublikowano
może i masz rację.. ale nie zaszkodzi spróbować. a nóż będzie fajny efekt końcowy:) a jak wyjdzie lipa to zawsze można zrezygnować przecież
Opublikowano

A ja się zapytam : gdzie są rodzice ? ;-)

Spoko , wcale mi nie przeszkadza jak chłopaki sobie robią inowacje, lepiej to jak siedzieć całymi dniami na ławce pod blokiem.Jak widzę takie przeróbki w starszych rocznikach to mi się przypomina młodość jak to z kolegami w latach 60-tych kombinowaliśmy ze wzmacniaczami lampowymi.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Ja powiem tylko tyle. Nie ma co robić pośmiewiska z e46 wystarczy że z poprzedniej trójki zrobili calibre.

Dajcie sobie spokój z takim czymś tylko po to by klekotało i zrobiło pss. :mad2:

Niestety, czytając niektóre tematy wydaje mi się, że jest już za późno...

Sprzedam:
Opublikowano

W twoim linku się doczytałem że ,cytuję:Zawór BOV charakteryzuje się tym, że jest obiegiem otwartym. Upuszczane nadciśnienie zza sprężarki, ale przed przepustnicą, uchodzi bezpośrednio do atmosfery, co na zewnątrz objawia się soczystym sykiem powietrza.

Koniec cytatu.

No przecież tylko o ten syk tu chodzi, a to czy będzie mocniejsza czy słabsza to kto to zauważy ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.