Skocz do zawartości

330d e46 sedan chip 184km na 215km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
330d e46 sedan chip 184km na 215km czy 7s do 100km/h to dobry wynik czy nie bardzo, oglądając wyniki takich chipów na youtube powinno być 6s co powiecie koledzy na ten temat???
Tomek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A hamowałeś auto, wiesz że miało 184 i że ma na pewno 215km???

Po za tym by wykluczyć błąd kierowcy musiałbyś zrobć z 10 pomiarów i wyliczyć średnio. Lepiej zmierzyc przyśpieszenie np 60-120 na III biegu lub 80-160 na IV biegu.

PZDR>

Opublikowano
Chcesz żebyśmy strzelali ile masz km/Nm, bo nie masz "coś około 6 sekund do setki" ? :duh: :duh: Czemu nie zrobisz pomiaru czasu przyspieszenia od 80-120 ? Sprawdź sobie ile masz i porównaj do 330d-204hp. Jak robisz lepsze czasy to będziesz leciał szybciej do setki niż seryjne 204hp, które ma 7.2 s
Opublikowano

tomekmax1 napisał(a):330d e46 sedan chip 184km na 215km czy 7s do 100km/h to dobry wynik czy nie bardzo, oglądając wyniki takich chipów na youtube powinno być 6s co powiecie koledzy na ten temat???

Chcesz żebyśmy strzelali ile masz km/Nm, bo nie masz "coś około 6 sekund do setki" ? :duh: :duh: Czemu nie zrobisz pomiaru czasu przyspieszenia od 80-120 ? Sprawdź sobie ile masz i porównaj do 330d-204hp. Jak robisz lepsze czasy to będziesz leciał szybciej do setki niż seryjne 204hp, które ma 7.2 s

Bede strzelal -Roznica 1 sekundy bo ma beznadziejne opony i nie ma pakietu zew. "M" :lol:

Parodia :lol:

"Bokiem Mijam Wszystkich " :D Bawarski Motor Warczy i Bardzo Mocno Wymiata

Moja bestia ;) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=196786

Opublikowano
330d e46 sedan chip 184km na 215km czy 7s do 100km/h to dobry wynik czy nie bardzo, oglądając wyniki takich chipów na youtube powinno być 6s co powiecie koledzy na ten temat???

6 sekund to mój turas(może 5,5 ale nigdy nie sprawdzałem ale z 3,0 benzyną w coupe się sprawdzałem i nie miała szans) ma z mocą prawie 300-stu koni a ty chcesz mieć 6 sekund przy 215-stu kucach, chyba nie realne.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Mario ma większe koła, karbonowe tryby, i biały pasek przez całą długość auta i to mu daje 300 koni:)

A tak na poważnie żadnych skomplikowanych modyfikacji tam nie ma. Ale jego auto już w na starcie miało więcej KM niż w serii te auta posiadają. Zresztą niech sam się wypowie. No i kut*s

Opublikowano
Mario ma większe koła, karbonowe tryby, i biały pasek przez całą długość auta i to mu daje 300 koni:)

A tak na poważnie żadnych skomplikowanych modyfikacji tam nie ma. Ale jego auto już w na starcie miało więcej KM niż w serii te auta posiadają. Zresztą niech sam się wypowie. No i kut*s

Przede wszystkim cały układ wydechowy zmieniony no i bardzo duże IC a poza tym na hamowni wypluła 230 kucy, dobry program i jest prawie 300 kucy.

Gdzieś to czytałem swego czasu, że kolega czerwony330d... cyt:
Na ruskiej cholera jakoś lepiej ciągnie' date=' sam nie wiem.[/quote'] :)

Na ruskiej zdecydowanie lepiej ciągnie a jak raz zatankowałem niemieckiej to auto było wściekłe jak cholera :D

Na poważnie to zawsze tankuję na Auchan w Żorach i nigdy nie miałem problemów z tym paliwem.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

kosztuje tyle za ile znajdziesz osobę która go tobie wyspawa, i czy wyspawa bez zagięć czy z, z ko czy zwykły, obliczany prez firmę czy sam projekt zrobisz itd itd

możesz to zawsze pozostawić jakiejś firmie do zrobienia kompleksowo

ic masz ceny na fmic.pl, założyć możesz sam