Skocz do zawartości

cd radio jakie formaty odtwarza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie śmieszne ale dla mnie ważne ;) czy seryjne CD radio z 2001r przed liftem czyta nagrane płyty w formacie mp3 czy np wma jestem za granicą i mam tylko jedną płytę do wypalenia i nie chciał bym jej zmarnować a możliwości na kupno innych nie mam :)

za pomoc z góry dziękuję

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak masz ori (czyli nikt nie włożył nowszego) to tylko audio. Jest niewiele odtwarzaczy do e46, które czytają mp3.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Nagraj audio bo inaczej to wykorzystasz tą płytę jako zawieszkę przy lusterku :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
tylko niektóre radia po 2003r i to chyba określone numery określonych producentów potrafią czytać mp3 :) wiec nagrywaj audio albo wyciagnij sobie kabelek aux albo zainwestuj w emulator zmieniarki :)
szukam
Opublikowano
a to sraczka heheh bo większość mam na kompie w formacie wma i mp3

Kolego dajesz nero>nagraj CD Audio i wrzucasz MP3 coś koło 20 Tracków powinno sie zmieścić.

Opublikowano
he ale człowiek to głupi heheh tak to jest jak za młodych lat rzucało się w samochody kamieniami a nie do szkoły chodziło :)
Opublikowano

Toć nawet łindołsowy Media Plater da radę z mp3 do audio.

Ja po dorobieniu się w ten sposób tony płyt, kupiłem w końcu xcarlinka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie wrażenia? Bo sam się zastanawiam nad nim :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Napotkałem przejściowe trudności, choć sama zmieniarka działą. Po ich rozwiązaniu zdam jak zwykle relację z fotkami, która wyjaśni wszystko. Mam też kod uprawniający do zniżki przy zakupie, którym również się podzielę :norty:
Opublikowano
Napotkałem przejściowe trudności, choć sama zmieniarka działą. Po ich rozwiązaniu zdam jak zwykle relację z fotkami, która wyjaśni wszystko. Mam też kod uprawniający do zniżki przy zakupie, którym również się podzielę :norty:

jak jest z jakością dźwięku tak jak ze zmieniarki ? nic nie cierpi na jakości tak jak przy jakiś transmiterach, adapterach, auxach itp.

Opublikowano

Jakość wg mnie jest rewelacyjna w porównaniu do transmiterów. Moja zmieniarka jedzie do producenta na update softu, bo cicho gra, ale poza tym nie ma żadnych szumów wraz z obrotami silnika, trzasków...

Kontakt ze sprzeawcą jest świetny, jak się uporam z kłopotami, to się odezwę.

Opublikowano

czyli nadal to nie jest p&p :/ trzeba coś rzeźbić już kiedyś coś o tym czytałem...

kosztuje nie mało a do tego nie jest kompatybilne w 100%

Opublikowano

Nie wiem, czy rzeźbić. Mój egzemplarz gra za cicho i zgodnie ze słowami sprzedawcy, odsyłam, wgrywają inny soft i ma być ok.

W przeciwieństwie do wynalaków za parę groszy, tu działa sterowanie z kierownicy.

Zobaczymy, jak się będzie zachowywać po powrocie przesyłki.

• 5 lat później...
Opublikowano

To i ja pozwolę sobie zapytać, może ktoś od razu będzie wiedział.

BMW E39 2001 z większą Navi, z tyłu zmieniarka 6 CD.

Chcę odtworzyć na zmieniarce płytę CD z nagranymi danymi video, np teledysk.

Czy to wykluczone czy jest opcja nagrać video cd i odtworzyć na Navi w aucie?

Zdaje się, że nie ma takiej opcji, ale chciałem rozwiać wątpliwości.

Pozdr!

E39 My Love

:)

Opublikowano

wiadomo że nie ma takiej opcji :D

niestety ale najlepsza opcja lecz nie najtańsza to dedykowane radio z androidem za około 900-1000zł. Wtedy masz wszystko czego zapragniesz, od kamer i rejestratorów po gry, teledyski, yanosiki, youtube, filmy, nawigacje itp. Wsadzasz karte z internetem do takiego radia i masz o wiele wieksze mozliwości niż najnowsze systemy multimedialne w autach :)

szukam