Skocz do zawartości

Kable od zmieniarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie do uzytkownikow BMW e46 318i, rocznik 1998 - wyposarzenie klimatronic, esp, elektryka, abs. Mam pewien problem, kupilem zmieniarke i teraz bylem sie pytac w elektrycznym ze kable do tej zmieniarki kosztuja 80-120zl :) lecz gosciu mi powiedzial ze prawdopodobnie mam w bagazniku pod lewa oslona. Wiec wolal bym sie was zapytaj wpierw czy jest taka mozliwosc ze te kable sie beda znajdowac bo nie chce rozwalac tego wszystkiego, (przy moim szczesciu polamie z polowe zatrzaskow)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Popraw tytuł wątku, bo zaraz będzie zamknięty..dopisz 318i (warto przejrzeć regulamin :P )

2. Podaj VIN, rozkodujemy i zobaczymy czy masz instalację do zmieniarki.

3. Można też otworzyć bagażnik i zajrzeć tam gdzie mówi gość ze sklepu :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
tak dokładnie możesz je tam mieć, podnieś podłoge, i po lewej stronie podważ rękami albo troche rozbierz tapicerki (może przez klapkę wsadzisz ręke) i sprawdź. Ja tak znalazłem kable do zmieniarki mimo że mam kaseciaka business :)
szukam