Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, myśle kupić te autko, doradzcie proszę, może wam coś sie nasunie,brak książki serwisowej. . Ponizej link i dane. Z góry dziekuję bedę wdzięczny za szybka pomoc.

http://moto.allegro.pl/bmw-e320d-i2691525272.html

Dane pojazdu

Art. Wartość

Numer podwozia WBAVU31020KZ09207

Kod typu VU31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E91 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2006-04-13

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2CYA LM RAEDER STERNSPEICHE 158 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 158

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S386A DACHRELING Reling dachowy

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

P7RPA ADVANTAGE PAKET Pakiet Advantage

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatyczne ryglowanie prz ruszaniu

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Wyposażenie seryjne

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Jeszcze raz bardzo dziekuje za wszystkie podpowiedzi.

Pozdrawaim

Edytowane przez kris83
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego zdjęcia są beznadziejne, więc ciężko coś powiedzieć. Nie ma zdjęć boków, istotnych zdjęć wnętrza. Ale jak widziałeś na żywo to jakie informacje Cię jeszcze interesują? Podjechać do aso z właścicielem, sprawdzić przebieg i kupować :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Hmm, może żle zadałem pytanie powiedzcie na co mam zwrócic szczególną uwagę dotyczaca tego modelu, silnik, skrzynia zawieszenie. stan wizualny ok, A tak przy okazji ile kosztuje w ASO sprawdzenie tego autka.

pozdr

kris83

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najlepiej zadzwonić i zapytać, bo ceny się różnią zdecydowanie. Myślę, że 400 pln to uczciwa kwota za kompleksową diagnostykę w aso, na pewno znajdziesz nieautoryzowany serwis, który ma pojęcie i zrobi to samo za 150-200 pln. Tu jest automat więc można na nim się skupić, plus oczywiście stan zawieszenia, przeniesienie napędu i bezwypadkowość.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Na bank tak będzie :D :D :D Powinni za to karać ,bo tutaj sprzedawca nie może powiedzieć, iż przebieg jest ori .Sam w czasie użytkowania zmniejszył go :mad2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Na żywca popełnia przestępstwo. Ale jakby co to nie on tylko krasnoludki :mrgreen: Kolego, zadzwoń do tego mutanta i zapytaj o ten fakt. A tak w ogóle to ja bym olał tą propozycję.
Opublikowano
Panowie może ten kierowca jeździł dużo do tyłu i myślał że uczciwie będzie cofnąć licznik :mrgreen:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Zadzwonić i zapytać o różnice w przebiegu :D Pewnie powie, ze pomyłka była w ogłoszeniu

I faktycznie auto lepiej odpuścić

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Haha temat wyjasniony masz kolego , cofka zrobiona na 80 tys :shock: Matko z Córka Jedyna .... coz Ci ludzie nie zrobia aby upchnac , i za taka kase tak sie przejechac ;/ Za ta kase szukaj naprawde cos serwisowanego potwierdzonego udokumentowanego . I spr w ASo jak Ci naprawde zależy to nie zaluj tych 200 czy 400 zł . :roll:

Te ogloszenie naprawde mnie zbilo z nog :lol:

Opublikowano
Nie mogę zrozumieć dlaczego dodatkowo nie odmłodził auta na 2007r. Może zapomniał? pomylił się? Niemożliwe, takie niedopatrzenie. Wstyd, przez to historia auta jest niepełna :mrgreen: A tak na poważnie, gościowi należy się strzał ze łba.
Opublikowano

Wow :( zmartwiliscie mnie, ale wielkie dzieki. Byłem już nakręcony i jak to zobaczyłem to jak bym dostał prosto w twarz. Dobrze, że nie kupilem tego przekrętu bo bym mial wyrzyty sumienia.

Panowie tak przy okazji to szukam E91 w automacie obejrzalem już 4 jedna własnie ta, trzy pozostałe to kompeltne szroty, wypalilem przy tym duzo paliwa nie mówiac o starconym czasie. Kupno w Polsce auta to wiekie wyzwanie i loteria. Może ktoryś z Was ma coś dobrego na sprzedż, może znacie kogoś kto sie chce pozbyć czegoś pewnego. Jak coś to dajcie znać, jecze raz wiekie dzieki..

Opublikowano
Graj w totolotka szybciej trafisz, nawet na pewno szybciej, a wtedy do salonu i po problemie. :D To oczywiście taki żart, ale tak do końca to nie wiem napewno.Powodzenia w szukaniu.
Opublikowano

Witam,

Panowie coś nie dawało mi spokoju i sprawdziłem te auto. widziałem rózne auta i na 250tyś te mi nie wygladało bo środek jakby miało 100tyś. Byłem nim w ASO sprawdzili autko było malowane to co powiedzial wcześniej właściciel czyli lewe dzwi pasażera i kierowcy, słupek, próg nie malowany. W aucie uszkodzony podgrzewacz filtra paliwa, pompa elektryczna wody, tujeje na tylnej belce jakieś plywajace, wyciek z skrzyni biegów. Przebiegu potwierdzic na poczatku nie mogli jedynie odczyt kluczyka wskazywał na 145tyś. Dziś dostałem potwierdzenie z serwisu BMW, że przebieg 145tyś czyli ostatni odczyt z klucza był w maju 2010 roku w Niemczech gdzie było od początku serwisowane, w 11 sierpnia 2010 auto zostalo zarejestrowane w PL i w tej chwlil ma 176tyś. Serwis 100% nie daje lecz raczej potwierdził. A mi nie wydaje mi się że w ciagu dwóch lat koleś nakręcil by 100tyś bo te auto nie było służbowym lecz bardziej na wypady weekendowe auto prywatne, osobiscie jeżdzę dużo około 400km dziennie w roku robie 60000tyś auto służbowe serwisuję i raczej poznam auto które jest mocno eksplatowane. Zastanawia mnie fakt skąd te ogłoszenie, vin sie zgadza, telefon też, lecz pozostały opis wyposażenia jakby nie od tego auta -dziwne to wszystko. Napiszcie prosze co o tym myslicie 145tyś w 2010roku był na 100%

pozdrawiam kris

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

po czym wnosisz że 100tkm nie nakręcił?

może i więcej tego przebiegu po 2010 już nie potwierdzisz.

a dlatego że nie służbowe to nie poniszczone.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Byles sprawdziles fajnie wszytsko :) Teraz masz to na talerzu i od ciebie zalezy czy to zjesz , wsadzisz jeszcze 2 tys i bedziesz smigal :)

A pytales moze czy nie wystawial wczesniej ogloszenia ?

Ile kosztowalo spr. w ASO ?

Opublikowano
wsadzisz jeszcze 2 tys i bedziesz smigal :)

Po sprawdzeniu może jakiś rabacik u sprzedającego i kupować, przecież z 500 PLN już wydałeś i nic dyskwalifikującego nie wykryli.

Opublikowano

Sprawdzenie kosztowało 400zł w ASO Olsztyn, ogłoszenie wczesniej było lecz na Allegro nie otomoto, pewnie 100% nie mam ale auto w porzadku więc biorę.

pozdro