Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moja wypowiedź podyktowana jest tym że alfa romeo sama nie wierzy w swoje auta i dopiero brera która defakto jest najpiekniejszym autem na świecie dostała normalny okres gwarancji :) podobają mi sie alfy ale wiecej nie kupie a apropo serwisu serwisowałem w aso w warszawie i to jeszcze w aso gdzie zajmują sie starymi alfami. A moja alfa nie była zmęczona nawet blache miała zdrową o dziwo i była młodsza od mojej bmki :) pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie czy na wałku rozrządu firmy FEBI widnieje gdzieś logo producenta albo numer katalogowy czy nie ma żadnych oznaczeń?
Opublikowano
No wlasnie bo kupilem walek febi idzwigienki na allegro ale dostalem w nieorginalnym opakowaniu i nigdzie na nim nie ma ze to walek febi i wlasciwie moze to byc jakikolwiek walek i prosze napiszcie czy jest gdzies na nim logo febi.
Opublikowano
Chcecie bardziej ekonomicznie to jezdzicie w zakresach 1500-2500. Ja wrzuvam 5 bieg juz przy 60 km/h. Fakt raczej wtedy nie przyspieszam bo wtedy pali jak smok ale aby utrzymac stała predkosc wystarczy.