Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wg mnie żle nagrywasz coś i stąd taki problem.Tak jak pisałem:kup płytę cd wielorazowego nagrywania i na tej próbuj.I płyty muszą być dobrej jakości a nie jakieś marketowe
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

To źle nagrywasz i tyle.Te mapy śmigają na tym czytniku bez problemu :D :D

Spróbuj nagrać na innym kompie i innej nagrywarce, bo moze ta którą masz nagrywa za szybko mimo że zmieniasz ustawienia

Opublikowano

Bo jest okrojona i dałem ci link do mapy z Polską bo taką chciałeś prawda??

Poczytaj w temacie który podałem wcześniej jakie masz mapy do dyspozycji na cd

Opublikowano (edytowane)

Koledzy, a możecie mi podpowiedzieć, jak wgrać tego "softa" ? Bo nie bardzo się znam na tym. :( Czyli te mapy nagrać na płytę CD, jako obraz tak? :)

Aha, i jeszcze jedno. Nie wiem jak sprawdzić jaką mam navi, czy czytnik (MK2), po prostu nie znam się na tym. Powiem tylko tyle, że jestem posiadaczem auta z 2003 roku, e39 od 3 tygodni. Dziękuję, i pozdrawiam..

Edytowane przez Bartek963
Opublikowano
Wychodzi na to, że mam MK3. Dzięki kolego. :) A mam jeszcze jedno pytanie. Żeby "spolszczyć" menu w navi, musi być soft polski tak? Jeśli tak, to który z plików Mr.Lova? Bo trochę tego jest, i nie bardzo wiem który to. :duh:
Opublikowano
a czasem szkopy nie zakładali jakichś zabezpieczeń w tych czytnikach albo w samych oryginalnych płytach ,przed chwilą gadałem z kolega co naprawia tylko bemki i też kiedyś nowa mapę sobie chciał wrzucić ale po kilku próbach dał sobie spokój a jak dorwał płytę przegrana z oryginalnej to navi mu na niej chodziła sam już niewiem może najpierw trzeba zacząć od softa tylko jaki wybrać bo znalazłem na tym forum tyle opini co i softów v30 ,v21 v22 v17 itd