Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Szukam E46, z lat produkcji 98-05, sedan, do zrobienia w sobotę paru zdjęć do artykułu o tym modelu w magazynie Auto Świat.

Zdjęcia potrwają z 20 minut, muszę mieć sylwetkę, i trochę detali - deska rozdzielcza, fotele, kanapa, bagażnik, podłokietniki itp.

Ktoś będzie w sobotę 6.10, w pobliżu CH. Reduta na jerozolimskich w Warszawie i udostępniłby samochód do zdjęć w tym miejscu?

Pozdrawiam,

Marek Korlak

Opublikowano

Proponuję w dziale E46 napisać.Tam pewnie więcej właścicieli tych aut zagląda .

Wcześniej proponuje admina zapytać czy temat jest ok na dział E46

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
lepiej poszukaj dwóch aut :) jednego przed liftem drugiego po lifcie żeby czytelników tego "super" magazyny nie wprowadzać w błąd :) no i przed napisaniem wartości tego auta nie zaglądaj na allegro tylko na jakieś niemieckie portale :) raz był w AŚ E90 i podali cenę od 30k pln :mrgreen:
Kamil
Opublikowano

Kamil, wątek przeniósł się do działu e46.

Inna sprawa, że swego czasu kupowałem Motor, żeby będąc zapatrzonym ślepo w jedną markę, choć wizualnie zapoznać się z innymi. I egzemplarz, w którym napisano - jakoś rok temu - że e46 można kupić od 13 tys, to był ostatni numer, jaki kupiłem.

Opublikowano
I egzemplarz, w którym napisano - jakoś rok temu - że e46 można kupić od 13 tys, to był ostatni numer, jaki kupiłem.

Artykuł o którym mówisz jest w materiałach w tym dziale forum. Faktycznie napisali że można kupić e46 już od niecałych 14 tys. ale te najtańsze to miny. Co się w tym nie zgadza? na Allegro zdarzają się egzemplarze nawet po 10-11 tys., akurat tego bym się nie czepiał. Mieli tam inną wtopę, pisali że najłatwiej kupić wersję 1.8 choć raczej mieli na myśli silnik 1.9. Tak czy inaczej Motor jeszcze trzyma jakiś poziom, konkurencja już niekoniecznie.

Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Artykuł o którym mówisz jest w materiałach w tym dziale forum.

Kojarzę. Pewnie dlatego, że sam go tam umieściłem :cool2:

Opublikowano
ja też go umieściłem :mrgreen:
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.