Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto prezentuje się całkiem ciekawie. Na przebieg bym spojrzał z przymrużeniem oka, ale kto wie. No i już jakiś czas wisi na allegro.

Art. Wartość

Numer podwozia WBADM51000GS05906

Kod typu DM51

Typ 528I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.80

Moc 142

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor OXFORDGRUEN 2 METALLIC (430)

Tapicerka STANDARDLEDER/STEINGRUEN (N6GN)

Data prod. 2000-01-17

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S627A KOMPLETTVORB. BMW HANDY (NOKIA) Instalacja tel. kom. BMW (Nokia)

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S936A BMW HANDY BEI AUSLIEF. ANFORDERN BMW Handy b. Ausliefer. anfordern

Wyposażenie seryjne

S283A LM RAEDER/BMW STYLING II Obr. BMW, st. le. BMW Styling II

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S665A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business RDS

Information

S464A SKISACK Worek na narty

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

Opublikowano
Cena troszkę wysoka jak na benzyne z tego roku. Rejestracja z tego względu będzie droga i jak na ten rok to wyjdzie niezła sumka po wszystkim + ew. wymiany, a takie zawsze są. Prezentuje się nieźle chociaż jak kolega wspomniał przebieg nierealny, ale kogo to dzisiaj obchodzi - liczy się stan auta. ASO pokaże historię tylko z dokumentami.
Opublikowano
Przebieg to wiadomo trzeba przymknąć oko. Chyba ze gość ma jakieś sęsowne kwity na potwierdzenie , na zdjęciach pedały i kiera wyglądają OK fotel kierowcy tez ładny ale wiadomo jak jest handlarz zrobi wszystko aby auto sprzedać. Cena jak dla mnie do przyjęcia za auto w oryginalnym lakierze i BDB stanie , wiadomo jakieś naprawy na początek to standard. Gdyby nie to ze dzieli mnie 400km , nie zawracał bym wam przysłowiowej głowy :mrgreen: Martwi mnie tylko to że wisi już na allegro, przyznaje nie wiedziałem. Tylko o czym to może świadczyć. 1 Albo za wysoka cena 2. Stan auta :nienie:
Opublikowano
Niby dlaczego rejestracja miałaby być szczególnie droga skoro auto jest opłacone? Zapłaci 700zł do skarbówki i jazda.

Nie doczytałem, że opłacony

A co do tego, że auto stoi to może gość jest niechętny do targowania i być może nie chce zejść z ceny, a każdy chyba jadąc po auto nastawia się na tańsze oddanie samochodu niż cena?

Te 900zł to napewno powinien zejść, a najlepiej to przygotować sobie sensowną kwotę i wyciągać gotowkę tak aby sprzedający wiedział, że chcesz kupić auto, a nie pooglądać. Zadzwoń zapytaj czy cena jest do negocjacji, aczkolwiek samo pytanie przez telefon za ile pójdzie jest bezsensu.

Opublikowano
Wcześniej stała za 17,900 i podejrzewam że to właśnie cena jest powodem tego długiego wiszenia na ogłoszeniu :) Przecież za tę cenę to już można mieć 530d po lifcie a jak się postarasz nawet w M-pakiecie :mrgreen: A tak na serio to jeśli cena Ci odpowiada to auto wygląda sensownie i chyba nie masz co za dużo myśleć tylko poświęcić jakiś dzień i wybrać się na oględziny :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Telefon do gościa o opłaty i skoro napisał, że perfekcyjny stan i warto jechać z drugiego końca polski, to zaproponuj, że jak coś nie będzie zgadzało się z opisem to zwrot kasy i zobaczymy co powie :mrgreen: nie wiem jak można porównywać 528 z 530d po lifcie w m-pakiecie w tej cenie, przecież wiadomo, że coś takiego to musi być strucel a to, że można kupić to wszyscy wiemy, pewnie znajdzie się i za 13 :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Chyba nie zauważyłeś że z mojej strony był to sarkazm :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe spoko jakoś tak za bardzo się wczułem :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dzwoniłem mówi ze opłacona i że warto przyjechać , niestety mi się plany pokrzyżowały .Wyjazd służbowy . Jade do Holandii więc nie pojadę po nią przez najbliższy tydzień. Ale dzięki za wasze spostrzeżenia. Piszcie , wasze opinie są bardzo cenne. Może jak jeszcze bedzie ogłoszenie to pojade po 15 . Numer mam .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Niestety nie, moje plany się pokrzyżowały i nie miałem jak jechać , nie wiem czy dam radę ją zobaczyć więc nie ciągnąłem dalej wątku .