Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dane pojazdu

Art. Wartość

Numer podwozia WBAAL31000AY34384

Kod typu AL31

Typ 318I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M43/TU

Pojemność skokowa 1.90

Moc 87

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/ANTHRAZIT (E3AT)

Data prod. 2000-10-16

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Bordliteratur italienisch

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Wyposażenie seryjne

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Rocznik 2000 a nie 2001 jak twierdzi sprzedawca chociaz to wloch a u nich w dokumentach figuruje data pierwszej rejestracji :duh:

Poza tym jak serwisowany w ASO to dlaczego nie ma historii ???

W przebieg nie wierzę jesli auto z Włoch :D :D

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

e46 po opłatach za 3 tys euro? to na pewno nie ma mniej jak 200 tys km... dobrze jak 300 jeszcze mu nie stuknęło

Lepiej szukaj aut od prywatnych włascicieli, tak zeby auta miały udokumentowany przebieg. Wiem ze przy tej cenie nie ma co wybrzydzac, ale nie ma sensu ładowac się w minę z olbrzymim przebiegiem... Jeśli nie do chwili obecnej to chociaż te 2-3 lata wstecz niech ma udokumentowane... żeby bylo wiadomo czy w chwili sprowadzenia miał te 150 tys km czy juz wedy miał 300 tys km...

jak nia ma ksiazki serwisowej to zakładałbym przebieg pow. 250 tys km...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Maciek szukam już ponad 2 miechy mojej wymarzonej e46 od osoby prywatnej ale znaleźć coś ciekawego jest cholernie trudno... więc próbuje z różnych źródeł coś wychaczyć, patrzyłem na forum czy czegoś nie ma dla mnie też pusto(małopolskie i podkarpackie). A propo tej Bawarki to na zdj dosyć przyjemnie wygląda...

na zdjęciach dlatego się nią zainteresowałem...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak to nie masz potwierdzenia?

potwierdzeniem jest to że nie ma papierów i przebieg z czapy, a kwity jak były to do kosza.

włoszczyzna od turka kupiona to i bez książki.

jak ostatnio byłem patrze stoi 123d biała w m-pasztecie.

pytałem przez telefon gdzie książka.

w skrytce mówi.

pojechałem na miejsce a w skrytce apteczka leży :mrgreen:

może ma jakąś historię.

w serwisie sprawdź.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-z-klima-C24895820.html

właściciel nie ma nic na potwierdzenie przebiegu... przez telefon rozmawiałem z żoną handlarza i za dużo informacji to nie mam na temat tego auta.

Trzeba było się zapytać o ile mąż cofnął licznik, może by się wysypała :mrgreen: Ja powiem tak, jak masz niedaleko to jedz obejrzeć. Jeżeli nie był "ujeżdzany" to przelot np 250tyś dla tego silnika to nie jest dużo. Tam się nie ma co za specjalnie zepsuć, a jak już to koszty są do wytrzymania. Chyba, że jest powypadkowy, ale to też już na miejscu.

Opublikowano
to jest samochod za 13 000 tys wiec nie ma co sie spodziewac ze jakies cudenko za darmo , napewno cos w zaiweszeniu ma nie tak , poducha tylnego mostu :) stuki przy zmianie biegow i w dodatku z wloch :) mieszkam we wloszech i wiem jak tutaj jest widze na codzien temp. uhuhuh kazde auto stoi na dworze pod lipami :) trodno o parking ... jesli bylo malowane ale nie wiadomo to w 85 % nie jest z kasacji moglo byc leko wlaniete na parkingu i zrobiona zaprawka bo naprawde tutaj nie patrza i jada jak chca ;/ stare baby i dziady eh pelno takich kierowcoa ktorym powinni zabrac praow jazdy . 134 tys nie wydaje mi sie ze ma tyle najlepiej zobacz dowod wloski i rocznik wlasciciela ktory mial wczesniej dzidzio czy jakis mlody moze kobieta , na zdjeciach jest jak jest , w Real dopiero sie przekonasz , jesli juz sie wybierzesz aby obejrzec wez dobrego mechanika lub kogogs kto mial i ma bmw i lubi ta marke , ten ktos powinien ci doradzic cos , tylko nie bierz gwaizdy co jezdzi glfina :) Warto takze spr na stacji kontroli Auto widze od handlarza wiec mozna spr na stacji kontroli wydac te 50 lub 60 zl i byc w 90 % pewnym zakupu :)
Opublikowano
Specjalnie nie bede jechał oglądąc ale trafia mi się w Krakowie do obejrzenia inne BMW to przy okazji zahaczę i o tą maszynę, a nuż okaże się "igła" :D

Kolego nóż

Opublikowano
bot fajnie, że przedstawiłeś realia włoskie ciekawe info, dobrze wiedzieć jak "garażują" fury itp. A do oglądania to wezmę właściciela e36 i mechanika, także coś tam może wypatrzymy i a nuż(pozdro dla tajgera :norty: ) ją kupie.
Opublikowano
bot fajnie, że przedstawiłeś realia włoskie ciekawe info, dobrze wiedzieć jak "garażują" fury itp. A do oglądania to wezmę właściciela e36 i mechanika, także coś tam może wypatrzymy i a nuż(pozdro dla tajgera :norty: ) ją kupie.

Jesli jedziesz z mechanikiem i włascicielem e36 to masz duzo wieksze szanse. Dobry ruch. Napisz w tym temacie na forum relacje z ogledzin tego pojazdu - niezaleznie czy go kupisz czy odpuscisz. Powodzenia w zakupach!!!

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

musi. CCC :mrgreen:

za 12 koła pewnie odda.

tylko pamiętaj zęby na tych blachach lewych nie jechać bo koszty jak złapie policja to będzie z 50% auta

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały