Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

w klasycznym audio mam problem

1. Nagralem na DVD mp3 i plyta ich nie czyta a przeczytalem gdzies ze czyta naped DVD plyty

2. Na pendrive nagralem mp3 i rowniez nie ropoznaje tych mp3 - czy sa jakies specjalne metody na nagranie ich aby radio to odczytalo ?

3. Jest w podstawowym radio jakies sterowanie basow wysokich tonow itp ?

Opublikowano
nie ma chyba sprcjalnej metody nagrywania audio czy mp3 .....ale gdzies czytalem ze nie czyta mp3 powyej 128 kbps chociaz tez w to nie wierze ze takie auta nie czytaja tego moze poprostu nagrales jakas szybka predkoscia alebo lipna plyta ..
Opublikowano (edytowane)
Nie wiem czy tez masz dwa zlacza ale radio professional, zgrane na pendrive mp3 odczytalo i zgralo przez zlacze w podlokietniku, nie chcialo natomiast czytac ze zlacza w schowku na rekawiczki. Edytowane przez chojny23
Opublikowano
Z tymi nośnikami mediów to BMW jest trochę zacofane. Miałem kiedyś e46 z 2004 z navi 16:9 z tyłu dvd, zmieniarka na 6 płyt a pod ekranem nawigacji - kaseta na taśmę - w 2004 roku. Jak kaset wyszła z powszechnego użytku chyba jeszcze w XX wieku. No chyba że to był jakiś model dla melomana, bo słyszałem, że są ludzie co uważają, że takiego brzmienia jak taśma miała z CD nie osiągniesz :d
Opublikowano
nie ma chyba sprcjalnej metody nagrywania audio czy mp3 .....ale gdzies czytalem ze nie czyta mp3 powyej 128 kbps chociaz tez w to nie wierze ze takie auta nie czytaja tego moze poprostu nagrales jakas szybka predkoscia alebo lipna plyta ..

A czyta plyty DVD?

Opublikowano
Nie wiem czy tez masz dwa zlacza ale w radio professional, zgrane na pendrive mp3 odczytalo i zgralo przez zlacze w podlokietniku, nie chcialo natomiast czytac ze zlacza w schowku na rekawiczki.

wkładam tylko do podlokietnika :(

Opublikowano
Z podłokietnika chyba nie będzie czytało. Ja wpinam pendriva do schowka na rękawiczki. DVD też czyta - ostanio koncert oglądałem - oczywiście nie w czasie podróży :)
Opublikowano
Z podłokietnika chyba nie będzie czytało. Ja wpinam pendriva do schowka na rękawiczki. DVD też czyta - ostanio koncert oglądałem - oczywiście nie w czasie podróży :)

Wojtku,

ale masz podstawowy system audio ? czy jakis rozbudowany np o navigacje?

Opublikowano
Ze schowka jest transfer danych, odtwarza się tylko z podłokietnika. Hektorrr- zmień nazwę tematu bo zaraz zamkną.

ale na jaka nazwe mam zmienic? Jest Audio i nosnik i pytanie o cd/dvd;)

Opublikowano
hektorr - ja miałem F10 bez nawigacji i muzy z DVD nie czytał, tylko z pendrive'a. Starszy E60 z najprostszą navi - Business, czytał płyty DVD bez problemu.
Opublikowano
hektorr - ja miałem F10 bez nawigacji i muzy z DVD nie czytał, tylko z pendrive'a. Starszy E60 z najprostszą navi - Business, czytał płyty DVD bez problemu.

dzieki wlasnie tak myslalem po 5 dvd nagranych w rozny sposob zadna nie dzialala :)

Opublikowano
Najlepiej żeby potwierdził ktoś kto ma F30 bez nawigacji. A swoją drogą w instrukcji nie jest to opisane?
Opublikowano

Z ciekawosci wlozylem dzisiaj plyte DVD z filmem i... film sie wlaczyl. Mozna ogladac podczas jazdy? Nie sprawdzalem bo auto juz w garazu a ciekawosc mnie zżera. :roll:

:edyta:

Znalazlem w innym dziale ze do 5km/h.... No szkoda.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
DVD in motion - wyłącza sprawdzanie prędkości? A co z nawigacją i np. blokowaniem drzwi, które też są skojarzone z czujnikiem prędkości?
17201351_1531754336834932_3241894237246117208_n.jpg?oh=52637f578bbb6c04fb758f53a709581c&oe=5928CFCF
Opublikowano
podobno juz w niektorych salonach jest mozliwosc kodowania aut. DVD in motion wylacza sprawdzanie predkosci dla DVD i filmow z iPoda
Opublikowano

Rozwiązał już ktoś problem z nieczytaniem pen drive przez f30?

Mam podstawowe audio bez navigacji ale z wejściem aux in. Niestety nie czyta mi pen drive z muzyką :/ Sformatowałem go na FAT32 jak jest zalecane w instrukcji i też nie chce go odczytać. Wiecie jak to rozwiązać?

Opublikowano

Tak, w podłokietniku. Zresztą ja tylko tam mam usb.

Jaką masz pojemność pen drive? Bo może nie obsługuje większych pojemności. Jak wkładasz go to wchodzisz w cd/multimedia tak?