Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów !

Z góry przepraszam jeśli temat jest umieszczony w złym miejscu lub powtarza się.

Zamierzam dołączyć do właścicieli tych pięknych aut :)

Właśnie kończę robić prawo jazdy i zaczynam powoli zastanawiać się na kupnem samochodu. Będzie to na 100% BMW.

Mam do wydania 3-4tyś. Na czym mi zależy? Wiadomo, dla 18latka najważniejsze będzie spalanie i przyjemność prowadzenia.

Będę wdzięczny za propozycje.

Pozdrawiam Grzegorz. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Za te pięniądze to tylko e30 lub e36 compact i będzie to raczej golas w średnim stanie.

PZDR>

Opublikowano
Najlepiej wybierz się naoględziny takich 2-3 ładnych e36 za 4 tysiące. Będziesz wiedział, jaka jest rzeczywistość w porównaniu do fotek i opisów aukcji oraz czego możesz się spodziewać za te pieniądze.
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Wybaczcie, że się podepnę pod ten temat.

Jestem na kupnie e90 ale za bardzo nie wiem z czym to się je. Czy poglibyście mi poleciś jakieś kompedium wiedzy na temat e90? Silniki, wersje, kiedy mialy face lifting, co to jest M-pakiet a co to jest M-sport i w ogole takie tam.