Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Jestem posiadaczem e38 od 2 dni. Udalo mi sie dorwac igle stan. Wymienilem kierunki na nowe, lampy tylnie, czeka mnie wymiana przednich kloszy i montaz ringow led. Jest to jednak wersja bez TV i teraz pytanie do forumowiczow, ktore zapewne juz bylo, lecz nie moge znalezc takiego tematu. Czy jest ktos kto podjalby sie zamontowania ekranu 16:9 ewentualnie 4:3. Dodam iz, mam kierownice od m-pakietu jezeli to cos zmienia. Czy jest mozliwosc aby wszystko sprawnie dzialalo z przelacznikami na kierownicy, komputerem oraz zmieniarka cd. Jezeli tak to komu mozna to zlecic i jaki bylby koszt robocizny. Z gory dziekuje i przepraszam jezeli powtarzam temat.
Opublikowano
Chodzi mi glownie o wyswietlacz, tak aby na nim zmieniac plyty, stacje, zeby cos sie dzialo na panelu konsoli. Przesiadlem sie z Mercedesa w220 a wczesniej jezdzilem w140. Brakuje mi odrobiny nowoczesnosci jaka byla w Mercedesie. Pozatym zainstalowalbym DVB. Takze tuner TV odrazu odpada. Da sie podlaczyc wiec zmieniarke, kierownice wielowunkcyjna, radio oraz komputer tak, zeby to dzialalo?
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...