Skocz do zawartości

jak załoźyć pasek 520d

Adam94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Spokojnie weźmie pończochy od córki i założy jak nie da rady nałożyć paska hehe :D Sorry, ale na własne życzenie wypracowałeś sobie taką opinie o sobie. Trzeba było nie kręcić od początku, a tak to parę osób jest na Ciebie ciętych :!:

Raczej pierwsza bo w profilu ma zaznaczone 18lat. Ja to już nie wiem o co tu chodzi jak jego ojciec ma 18 lat :mrgreen: Ale my kolego danielxc717 jesteśmy dowcipni dziś wieczorem hehe :D

To fakt. Ale coś długo walczy z tym paskiem :mrgreen:

Denerwuje mnie to, że on tylko wchodzi na forum i zakłada temat bo czegoś nie wie. Nie wykazuje żadnej inicjatywy, ani zainteresowania forum. Tylko pomożecie? A jak nie to nie.

• Zasłużeni forumowicze

Jeśli to było do mnie, to lepiej zbastuj trochę. :nienie:

Wiesz jak wygląda napinacz? Jak tak, to chyba potrafisz znaleźć na nim takie coś, co pasuje do klucza, po czym złapać to coś kluczem i wycofać napinacz.

Tylko jak wyjmiesz nowy, to załóż stary, albo odwrotnie, wedle uznania. :mad2:

Shadow daj sobie spokój, widzisz ile dni chłopczyk walczy z głupim paskiem to oczekujesz że go założy? Szkoda nerwów dlatego kto wie z kim ma do czynienia to podchodzi to awarii humorystycznie. Tyle dni zakładać pasek? Podziwiam :mrgreen:

Lepiej dać stary bo był nowy jak to kolega wyżej powiedział. Stary dobry temat o oleju z asfaltu :mrgreen:

• Moderatorzy

Jak ja mogłem przegapić ten temat :mad2:

asfaltu

To był "osfalt" :mrgreen:

walczy z tym paskiem

Moze z takim od pończoch.

wątpię,że ma żonę

Może i ma.Bo pisał,że "z przodu wchodzą 4 palce,a z tyłu tylko dwa"

To chyba już spraktykował.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ec2Wze6.jpg

Wszystko się wyjaśni jak założy pasek i będzie pisał tematy, że mu ciągle ten pasek spada i co ma kręcić i gdzie klucz włożyć bo mu części na zegarek zostało hehe :D Najlepsze tematy, żeby wieczorem odreagować cały męczący dzień :mrgreen:

P.S. Nie wiem właśnie Paweł jak mogłeś przegapić ten temat :D

czy jak założe pasek nie przykręcajac 1 rolki a nastepnie dopchne pasek od dołu rolką I PRZYKRĘCE ROLKĘ będZIE OK? Dam radę tak czy trzea cos odciągnąć obciągnąć ha

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Wydaje mi się że jak obciągniesz to co napina pas to zluzuje się wprowadzenie na rów pasa :mrgreen:

Adamie a nie lepiej jeździć bez paska? Tylko weź dwa akumulatory i będzie ok :cool2: Wspomagania kiedyś też nie było to dasz radę :)

Oddaj to auto do mechanika i się nie ośmieszaj. Z tego co widzięliśmy na PJ to masz skuter powinien na hola podciągnąć BMW do warsztatu. Za linkę możesz posłużyć się paskiem który masz załorzyć powinien wytrzymać i się wstępnie naciągnąć co pozwoli łatwiej go narzucić na rolki. Próbowałeś breszką podważyć pasek by wskoczył na swoje miejsce?