Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM,

Jestem kupiłem 520i E60, 2003r, sedan.

W moim aucie mam urwany:

1) włącznik radia, ten którym także się reguluję głośność, oczywiście w kierownicy mogę wszystko sterować, no ale przeszkadza mi ta usterka.

KTOŚ JUŻ TAKIE COŚ NAPRAWIAŁ??? WIE JAK??? CZY MUSZĘ KUPIĆ NOWE POKRĘTŁO. NO ALE JAK JE ZAMONTOWAĆ ????

2) TAKI SAM PRZYPADEK MAM Z WŁĄCZNIKIEM ŚWIATEŁ, LECZ JEST ON WCIŚNIĘTY, TEŻ DZIAŁA. KTOŚ TO MOŻE ROBIŁ???

W/W USTERKI JAK SIĘ DOMYŚLAM POWSTAŁY NA WSKUTEK ZBYT WYSOKIEGO POPRZEDNIEGO WŁAŚCICIELA :mad2:

POMOCY.

POZDRO

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

2) TAKI SAM PRZYPADEK MAM Z WŁĄCZNIKIEM ŚWIATEŁ, LECZ JEST ON WCIŚNIĘTY, TEŻ DZIAŁA. KTOŚ TO MOŻE ROBIŁ???

Włącznik świateł każdy może wciskać i wyciągać tak że to nie usterka.

Opublikowano

ROZUMIEM I DZIĘKUJĘ ZA POMOC.

Lecz przycisk z radia jest ewidentnie urwany, próbowałem go wycisnąć i nic, są ślady urwania - nie równo się kończy, nie okrągło.

Włąćznik świateł również jest uszkodzony, jest bardzo delikatnie umieszczony, a jak go wyjmuję to jest bardzo luźny i nie ma możliwości zablokowania aby był wysunięty....

WIĘC PONAWIAM PYTANIE O POMOC W NAPRAWIE.

POZDRO

Opublikowano

ZNALAZŁEM NA ALLEGRO PARĘ AUKCJI DOTYCZĄCYCH PRZEŁĄCZNIKA ŚWIATEŁ.

SĄ JAKIEŚ RÓŻNE.

JA MAM BIXENON SKRĘTNY, MAM WERSJE AUTKA PRZED LIFTEM JAKI MAM KUPIĆ ???

NA AUKCJACH SĄ PRZED LIFTEM I PO LIFCIE, SĄ DO XENONU I BEZ A TAKŻE DO HEAD UP DISPLAY???

OBOJĘTNE JAKI KUPIĘ????

CZY PO LIFCIE PASUJĘ DO PRZED LIFTEM I CZY MUSZĘ KUPIĆ DO XENONU CZY NIE MUSZĘ ????

PROSZĘ O POMOC.

POZDRO