Skocz do zawartości

E46 brak głosu w TV, czujnik parkowania, plastiki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytań dot. E46

1) Wyszukuje mi stacje TV, widzę obraz, ale nie ma głosu. Podejrzewam, że to kwestia ustawień, ale nie mogę do tego dojść.

2) Limit speed - blokada prędkości. Jak powinna być ustawiona, by nie działała? Gdy nie ma zielonego kwadraciku przy tym w menu, to jest wyłączona, tak?

3) Plastiki w środku, te pod podłokietnikiem, popielniczka tył, ten cały blok wzdłuż ręcznego - schodzi mi z niego powłoka wierzchnia (jakby miękki lakier) Co z tym zrobić? Zdjąć, odmoczyć i zedrzeć to całkiem? Macie jakieś sposoby? Bo paskudnie to wygląda.

4) Jak działa czujnik parkowania w E46?

5) Jakie są dostępne najnowsze mapy europy dla nawigacji professional w E46 sprzed liftu? Bo patrzyłem w dział NAWIGACJA SAMOCHODOWA, lecz nie mogę się za bardzo w tym połapać. Jak to po kolei zrobić? Ściągam, wrzucam na płytę za pomocą jakiegoś programu i co? Te mapy mają łącznie po 10gb, nie ma takich płyt przecież. Nie da się jakoś Eurupy na jednej płycie, tylko np przejeżdżam z Polski do Słowacji i muszę zmienić płytę? Bo nie rozumiem.

Gdyby ktoś był w stanie mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

3. Poszukaj na forum, robiłem instrukcję, jak się tego pozbyć. Yoshi i jeszcze ktoś pokazywał drugą metodę z plasti-dipem.

4. Po wrzuceniu wstecznego się aktywują.