Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, wczoraj w godzinach południowych wsiadłem w samochód i pojechałem kilka km do kolegi po wiertarke, wróciłem postawiłem samochód na p[aringu, wszystko zajebiscie, po kilku godzinach (2-3) wsiadam ponownie w samochód, a beta nie odpala.. myslałem że może akumulator się rozładował, ale niby jak..

mimo wszystko podpiąłem go na kable nic nie dało, przyszedł ojciec który nieco się zna powiedział że aku mam jak dzwon i że to paliwo, tyle że komputer pokazywał 81km do stacji, zalałem 10 litrów z karnistra do baku, nie pomogło, dzisiaj chyba zaleje filtr paliwa bo ponoć disla ciężko odpalić jak się wyzeruje bak, ale mówie jeszcze ze 5 litrów w baku pownno byc, ktoś miał tak może i wie o co kaman? pozdrawiam

Edytowane przez slabykoxu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po pierwsze poprawnie zatytułuj temat, bo zaraz będzie zamknięty.

Pod drugie w miejscu "Moje BMW" dopisz literkę d przy 320, żeby było wiadomo jaki masz silnik.

Po trzecie jazda na rezerwie jest nie wskazana, pewnie w jednej komorze jest już sucho.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dzięki Maniek, zmieniłem już "Moje Bmw" ale tytułu tematu nie wiem jak, zaraz bede kombinował, jeśli jest jak mówisz z tą komorą silnika i przez to nie odpala to juz na pewno tego błędu więcej nie popełnię,
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Daj edytuj przy pierwszym poście i możesz poprawić temat, tu masz podpowiedź jak ma wyglądać:

viewtopic.php?f=69&t=117886

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
na allegro nie ma czujnika wałka rozrządu do disli

Zrob diagnostyke to najpierw a zanim kupisz czujnik, zobacz czy pali z plaka. Jak pali to wiadomo ze sprawny pod wzgledem mechanicznym i trzeba szukac w osprzecie.Zaoszczedzisz wydatkow na czesciach. :cool2:

Opublikowano
właśnie wróciłem, odpowietrzyłem go, chociaz z filtra lało się dużo ropy, jak próbowałem odpalic ojcec mówił że w ogóle nie słychać pompy paliwa a przecież jest ona kilka cm od filtra paliwa, Arkadius, co znaczy z plaka? hol?
Opublikowano
Do tego celu potrzebny Ci plak do kokpitu.Jest delikatniejszy niz samostart.Tam gdzie jest EGR sciagasz przewod od powietrza i z pewnej odleglosci powoli i nie za duzo podczas krecenia rozrusznikiem dozujesz plaka.Powinien odpalic i jak masz wprawe pare sekund bedzie pracowal.Co do paliwa musisz miec okolo 4 bary z pompy podprogowej jak bedziesz krecil rozrusznikiem.