Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale się dałem nabrać sprzedającemu ... :wink:

Hehe....dobre dobre ale nie ma co zwracac uwagi na jakies naklejki itp. KS się sprawdza w ASO i tyle bo ja mam kilka aut z KS i w każdym wyglądaja inaczej.Na jednej jest naklejka ,na drugiej nie takze na to nie ma reguły :lol:

A według mnie jest ,przynajmniej by tak nie podrabiali :cool2:

Opublikowano

A moja bunia przyjechała z Niemiec i co z tego jak jest made in Poland. :cry2: :mad2:

Opony rof Bridgestona - made in Poland.

Prawa lampka ośw. tabl. rej. - made in Poland.

W książce serwisowej (niemieckiej) brak jakichkolwiek nalepek! - czyli i książka i samochód to podróba :cry2: :mrgreen:

Pozdrawiam
Opublikowano
A moja bunia przyjechała z Niemiec i co z tego jak jest made in Poland. :cry2: :mad2:

Opony rof Bridgestona - made in Poland.

Prawa lampka ośw. tabl. rej. - made in Poland.

W książce serwisowej (niemieckiej) brak jakichkolwiek nalepek! - czyli i książka i samochód to podróba :cry2: :mrgreen:

To może masz FSO Polonez, widzisz nawet sam nie wiesz czym jeździsz :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W Danii przy przeglądach nowe auto po 4 a potem co 2 lata wpisują w system przebieg i za free można sprawdzić. W Danii auta droższe niż w DE. Co do tych przebiegow to normalne. Ludzie czemu sie tak czepiacie co 20, 30 tysi. To u nas tak sie serwisuje w każdym innym kraju wg wskazań komputera. Jak ktoś robi trasy to olej wymienia po 40 tysiącach bo tak pokaże komp. Jak sie komuś podoba to sobie może co 5 tysi wymieniać cały silnik. Ja olej wymieniam co 20 tysięcy bez względu na to co komp pokazuje.
Krzysztof