Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kolego Wlodi, chodzisz na siłownię do total? Bo dzisiaj widziałem tam Twoje auto :) Pozdro.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Przyszły ostatnio zamówione obudowy lusterek OEM Performance :

http://s6.ifotos.pl/img/IMG0041JP_nppreex.JPG

Niby jest napisane ze są do e90/e91 ale pasują idealnie. Wydaja mi się troche inne niż te co miałem (jakby bardziej płaskie).

Po założeniu:

http://s6.ifotos.pl/img/IMG0045JP_nppreen.JPG

http://s4.ifotos.pl/img/IMG0046JP_nppreea.JPG

Lepsze zdjęcia wkrótce ;)

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie zwróciłes bo założyłem wieczorem :D
  • Moderatorzy
Opublikowano

Nakładki bede oddawal/wymienial na takie bardziej agresywne.

Jak ktos chce to te mam na sprzedaz za 1000zł - wyjdzie mi lepiej niz placic znow za przesyłke w 2 strony.

Opublikowano
Lusterka to chyba jedyna rzecz z M3 , która będzie jeszcze w miarę wyglądać na samochodzie nie będącym M3. Innych rzeczy bym nie przekładał, Mpak splitery itd. ok ale moim zdaniem - nie rób M3 - wydasz kupe kasy a i tak ktoś na końcu powie, że wyszła wioska w stylu e36 318i ze znaczkami M3.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Z calym szacunkiem - Zdanie innych obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny snieg. Nie znaczy to ze nie przyjmuje rad od osob ktore maja pojecie. Jednak na rady od laikow reaguje alergicznie.

Wiesz - zawsze ktoś może powiedzieć że jestem burakiem z BMW ;) - i ze jego kalajabra (calibra ;) ) jest lepsza . Z M3 zrezygnowalem.

Jesli chodzi o "bardziej agresywne obudowy" - z e92/e93 sa inne niz e90/e91. Sa bardziej "agresywne". Jak zmienie wrzuce zdjecia.

Opublikowano
Z calym szacunkiem - Zdanie innych obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny snieg. Nie znaczy to ze nie przyjmuje rad od osob ktore maja pojecie. Jednak na rady od laikow reaguje alergicznie.

Wiesz - zawsze ktoś może powiedzieć że jestem burakiem z BMW ;) - i ze jego kalajabra (calibra ;) ) jest lepsza . Z M3 zrezygnowalem.

Jesli chodzi o "bardziej agresywne obudowy" - z e92/e93 sa inne niz e90/e91. Sa bardziej "agresywne". Jak zmienie wrzuce zdjecia.

:cool2: za podejscie! Jestem tego samego zdania. To TWOJE auto, TY je kupiles za TWOJ hajs, TY je tankujesz, ubezpieczasz i przede wszystkim TY sie w nim musisz pokazac na ulicy. Wiec rob z nim co TOBIE sie podoba i co sprawia TOBIE frajde.

• Moderatorzy
Opublikowano

Wrzuc foty :D

Panowie... ktos moze doradzic PODOBNE FELGI ale takie zeby pasowaly do e92/e93?

Lustra ida do wymiany :D

Opublikowano

Wiesz - zawsze ktoś może powiedzieć że jestem burakiem z BMW ;) - i ze jego kalajabra (calibra ;) ) jest lepsza . Z M3 zrezygnowalem

Możesz mnie traktować jak laika - bo takim oczywiście jestem. Czy to była rada czy nie - wszystko jedno - wyraziłem swoją laicką opinię na temat przerabiania samochodu na "udawane" M3. E93 w Twojej wersji jest wystaczająco ciekawym samochodem i w mojej ocenie nie potrzebuje M3 badży , żeby być jeszcze lepszym. Tak jak napisał wyżej kolega Twoja kasa, Twój samochód, itd. Możesz nawet zamontować spojlery, dyfuzory z Murcielago czy F1, nic mi do tego. Post nie miał na celu w żaden sposób dogryźć. Pozdrawiam.

• Moderatorzy
Opublikowano

Przepraszam jesli zle mnie zrozumiales. Nie chcialem zeby to zabrzmialo ze mam Cie za laika. Chodzilo mi o to ze auto robie pod siebie i pod to co mi odpowiada. A o laikach to chodzilo mi o gosci ktorzy cale zycie jezdzili golfem i potrafia tylko gadac a do poziomu auta z e9x sie nigdy nie zbliżą.

Szanujemy sie na tym forum i ja raczej staram sie nie obrazac. A konstruktywna krytyka zawsze jest mile widziana wiec sam tez pytam czasem kolegów z forum co i jak...

Opublikowano
Wrzuc foty :D

Panowie... ktos moze doradzic PODOBNE FELGI ale takie zeby pasowaly do e92/e93?

Lustra ida do wymiany :D

Chodzi Ci o wklęsłość czy kształt felgi ?

• Moderatorzy
Opublikowano
Zeby wkleslosc pasowala do e93 a wzor jak najbardziej zblizony :)
Opublikowano
Zeby wkleslosc pasowala do e93 a wzor jak najbardziej zblizony :)

Jakie wymagania :D Z oryginałów to chyba będzie ciężko. 220 od M3 niby podobne, ale mała wklęsłość, 313 całkiem niezła wklęsłość, ale wyglądają niezbyt podobnie.

Przód od M6 nie wszedł czy tył też ? Wrzućcie zdjęcia.

Opublikowano
Spoko najważniejsze, że sie zrozumieliśmy :D Udanych modów i niezawdowości ! Pozdrawiam
Opublikowano

Tak się prezentują ori felgi M6 , żeby dobrze pasowały trzeba by albo skrócić pół oś albo wypchnąć błotniki :norty: , opona z przodu wystaje z 1,5 cm to z tyłu pewnie wystawała by ok 2,5 cm

http://imageshack.us/a/img441/4523/img0073fp.jpg

http://imageshack.us/a/img689/8621/img0070yc.jpg

Opublikowano

O kurcze ... Troszkę wystają

Na bym odpuścił wzór m6 to juz oklepany wzór można go spotkać na każdej starej BMW jak i juz golfach a nawet ostatnio spotkałem repliki na insigni

Wzór M3 do mniej oklepanych nie należy ale jakoś bardziej mi sie podoba

Sam zastanawiam sie nad sprzedażą 313 bo jest ich coraz wiecej a ja lubię być indywidualny

Pomysł o wzorze m225 według mnie do białej e93 pasują idealnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.