Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Następca znaleziony :).

Niedługo więcej info na forum i pewnie nowy wątek ;).

Opublikowano
W dziale 6er ;)

tez kabriolet ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie, cabrio niestety nie sprawdza sie przy wyjazdach nad morze na plywanie na desce ;)
Opublikowano
sama deska na morzu sie raczej slabo sprawdza, przydaje sie ocean aby warunki byly ciekawe :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy
Opublikowano

Do deski jeszcze są w zestawie 3 latawce ;) Kitesurfing to się nazywa :twisted:

W ostatnim etapie jeszcze brałem mocno pod uwagę X1 F48 25XD ale wpadło 6er. Póki co stwierdzam, że poprostu dam mu szansę i zobaczę czy nie jest za małe na moje potrzeby.

Jak będzie za mało miejsca to pewnie zmienię na X1. Białas zmienił właściciela właśnie przez brak miejsca na dechę.

Opublikowano
Do deski jeszcze są w zestawie 3 latawce ;) Kitesurfing to się nazywa :twisted:

W ostatnim etapie jeszcze brałem mocno pod uwagę X1 F48 25XD ale wpadło 6er. Póki co stwierdzam, że poprostu dam mu szansę i zobaczę czy nie jest za małe na moje potrzeby.

Jak będzie za mało miejsca to pewnie zmienię na X1. Białas zmienił właściciela właśnie przez brak miejsca na dechę.

No tak do kitu wystarczy wieksze jezioro. z bagaznikiem dachowym deska wejdziedo 6tki, bez niej, watpie.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Moderatorzy
Opublikowano
Póki co nie planuje. Wszystko będzie w wątku jak coś.
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.