Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim :D

jestem swiezy wiec jak cos zle zatytuowalem prosze mnie poprawic:)

i o to me 1 pytanie:)

poniewaz, kupile e46 coupe 2004r, a nie mam w niej mpakietu, mam chec go zalozyc, i tak zbieram po kolei czesci oryginalne oczywiscie, zadne podroby:) a zeby na raz zalozyc komplet...

zostalo mi jeszcze kupic progi do siebie, na allegro dzisiaj znalazlem progi do coupe, ztym ze przed liftingiem, i tu moje pytanie, czy te progi przed liftingowe beda pasowaly do poliftingowych ???:D

dzieki za pomoc ewentualna;) :cool2:

Opublikowano

co naprawde nikt nie wie na 100% czy te progi beda pasowac, czy sa takie same z wygladu? czy sie nie chce nikomu pisac?:)

a progi mam silbergrau, od pasazera stan idalny, od kierowcy wgniecenie (zalamanie) od progu zwalniajacego....

Opublikowano
Wszyscy wiedzą, że będą pasować, tylko pewnie rzeczywiście nikomu nie chce się pisać, bo to samemu można sprawdzić na realoem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To tak na przyszłość:

http://www.realoem.com/bmw/select.do

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Królu Julianie dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie, ale jeżeli nie jesteś pewien to sprawdź sobie w realoem, tak jak kolega maniek21112 radzi (czy numery części się zgadzają)