Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tutaj rozkodowany dzięki uprzejmości jednego z użytkowników forum.

Numer podwozia WBAVC31000VG22002

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2007-08-17

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selektion COP relevanter Fahrzeuge

S200A DIESELPARTIKELFILTER Filtr cząstek stałych

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2CXA LM RAEDER STERNSPEICHE 155 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 155

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

P735A BASICPACKAGE Basic Package

P7R9A EDITION FLEET Wydanie Fleet

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S843A MOTORAUSLEGUNG Redukcja mocy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To auto jest ok, jest bezwypadkowe, jak wygląda strona techniczna auta to już nie wiem bo oglądałem ją rok temu kiedy to własciciel kupował u mnie te felgi na których auto teraz stoi, felgi były nowe z salonu od Tłokińskiego, jeśli wresja Ci odpowiada to możesz śmiało się nią zainteresować.
Opublikowano

Aha, a coś więcej możesz powiedzieć na temat tego auta? Wiem że w rok czasu mogło się dużo zmienić, właściciel sprowadził w stanie jakim widać czy były jakieś elementy do robienia ? Pamiętasz coś jeszcze?

A jeśli chodzi o przebieg to niecałe 200 tys , i sporo i mało zależy jak właściciel dbał o auto a jak Wy byście ocenili taki przebieg? Jeśli o auto dbano to praktycznie przejedzie jeszcze drugie tyle, ja samochodem nie przekraczam 20 tys rocznie , ale użytkowała go kobieta jeszcze pewnie w mieście głównie , to mnie trochę martwi że może być to już sporo i poszczególne podzespoły typu sprzęgło , dwumas mogą się zacząć odzywać. Jakieś doświadczenia w tej kwestii?

Opublikowano
Ten wpis o użytkowaniu przez kobietę, miał według własciciela świadczyć o bardzo dobrym stanie auta :norty: Ale bardzo słusznie zauważyłeś, że skutek może być odwrotny :)
Opublikowano
Ten wpis o użytkowaniu przez kobietę, miał według własciciela świadczyć o bardzo dobrym stanie auta :norty: Ale bardzo słusznie zauważyłeś, że skutek może być odwrotny :)

Tak , tak, każdy pisze że kierowcą jest kobieta, wtedy wnętrze będzie pachniało perfumami i samochód będzie zadbany :) Ale jednak facet to facet wie co jest dobre dla auta a co nie

Opublikowano
Ja tam wole auta od dziadka co jeździł tylko do Kościoła :D

To już w ogóle zaszczyt trafić na takie auto :D

Ale nie róbmy off-topic wracając do tematu chciałbym się jeszcze dowiedzieć jakichś konkretów.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto niewiele się zmieniło, jest częściej czyste niz brudne bo stoi przy ulicy to czesto ją widzę :mrgreen: Ludzie mają grosz ale są raczej z tych skąpych , kobieta akurat jeździ nią od niedawna, wczesniej miała swoją 318d e90 ale miała beżową tapicerkę z materiału i nie mogła sobie z nią dać rady (utrzymanie czystości) , tą kobietkę znam osobiście , kumata motoryzacyjnie jeślki mogę tak to ująć, technicznie nie mam pojęcia nic o tym aucie bo siedziałem w niej rok temu ale nią nie jechałem. Z tego co pamiętam to auto bylo kupione w Berlinie ale gdzie u kogo to już :cry: Doświadczenia w kwesti 200tys przebiegu są takie że ja mam taki przebieg w e91 ale sprzęgło sam wymieniałem, dwumas wymieniał niemiec razem z filtrem dpf przy 175tys km, reszta się nie sypie i jest wszystko ok tyle że od niepamiętnych czasów chce ją sprzedać ale że ma ten przebieg więc nikt jej nie chce :mrgreen: wolą gadki że książka zginęła albo ktoś ma dosłać ale nie dosyła ale na blacie ma być 120tys km i basta!