Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam vin bedzie na jutro wysłałem wiadomosc do sprzedawcy

proszę o opinie na jej temat

Edytowane przez 750ia fan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A link do ogloszenia? Bo to chyba nie jest unikat? :P

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jutro do konca dnia nie bedzie vinu i temat leci do kosza.... :twisted:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

No kolego musze powiedzieć, że ładnie się prezentuje. Kolor mi się nie podoba, ale Tobie ma się podobać :)

Do sprawdzenie cała elektryka oraz skrzynia, ta sztuka powinna mieć jeszcze tempomat, ale nie widze dokładnie zdjęć środka. Jak będzie Vin będziemy paczeć.

Koniecznie na stację kontroli, sprawdzić zawieszenie, wał, hamulce, most oraz spaliny czy nie żre oleju - jak będzie spoko to kwestia tylko elektryki i automatu czy działają bez zarzutu. Nie ma "podltenku" to duży plus :cool2: Silnik może być w dobrej kondycji. Ja ze swojej I gen wyrzuciłem i narazie kulam się bez LPG. Będą dzieci wsadze "podltenek" IV gen. bo wtedy więcej jazdy :D - póki co delektuje się jazdą na PB.

Jak się nagrzeje to daj jej ostro w palnik i zobacz czy się nie gotuje. Do przebiegu niestety dołóż 50/80tkm - tych z mniejszym i prawdziwym przebiegiem w tej cenie nie sprzedają.

Zastanawia tylko że przegląd oraz OC do lipica 2013 to po co wykupywał, skoro pisał o nagłym wyjeździe. Człowiek nagle się nie dowiaduje że wyjeżdża - ale może być to prawdą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczyłeś zauważyć że auto nie ma klimy ? Środek też z innego auta, dla mnie nie jest warta nawet 1000zł no ale dla kogo innego stan idealny :mad2:
Opublikowano
Raczyłeś zauważyć że auto nie ma klimy ? Środek też z innego auta, dla mnie nie jest warta nawet 1000zł no ale dla kogo innego stan idealny :mad2:

Nie no chyba teraz Cię kolego poniosło :)

Nie masz VINU i twierdzisz, że brakuje tu klimy. Ja u siebie nie mam klimy, w VINIE też jej nie ma i co tez stwierdzisz, że środek mam z innego auta bez przesady :)

Po Vinie zacznijmy dyskusje a nie po obrazkach :D

Opublikowano
Ze środkiem rację ma 320 SI - fotele, albo wszystkie boczki w drzwiach zamieniane. Prędzej bym się skłaniał, że w oryginale były siedzenia materiałowe. Ja jeszcze widzę lekkie "zafalowanie" na przednim lewym błotniku - ale tu może być to kwestia fotki.
Opublikowano

jest vin

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAGA810402413100

Kod typu GA81

Typ 730I (EUR)

Typoszereg E E32 ()

Seria 7

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M30

Pojemność skokowa 3.00

Moc 138

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor LACHSSILBER METALLIC (203)

Tapicerka (0216)

Data prod. 1988-08-22

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S201A 3 FAHRPROGRAMME F.4-GANG-AUTOM Zd. do pracy na estrze oleju rzep. (RME)

S291A BMW LM SCHMIEDERAD/KREUZSPEICH Obr. BMW ze st. le. spr. krz. 2-cz.

S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz.

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny

S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S472A MITTELARMLEHNEN VORN FAHRER/BEIF. Podłokietnik przedni kierowcy/pasażera

S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE Wskaźnik temperatury zewn.

S562A KARTENLESELEUCHTE Lampka do czytania

S650A BMW Bavaria C Radio BMW Reverse

Opublikowano
Ale to minus że ktoś wstawił skórę ?! Jeśli tamta tapicerka była słaba to dla mnie to lepiej ze skóra wsadzona. Jej stan faktyczny jest średni, ale skoro wrzucona skóra więc fabryczna już dojechana.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale to minus że ktoś wstawił skórę ?! Jeśli tamta tapicerka była słaba to dla mnie to lepiej ze skóra wsadzona. Jej stan faktyczny jest średni, ale skoro wrzucona skóra więc fabryczna już dojechana.

Ty wogóle rozrózniasz panel klimy manual od rozmieszczenia przycisków na panelu bez klimy w e32? To gdzie tą klime masz pytam teraz, Tobie jest potrzebny vin do takich stwierdzeń , mnie NIE! Jak coś pisze to pisze to ze 100% pewnością inaczej się nie odzywam, powtórzę więc jeszcze raz, ten samochód to kibel jakich mnóstwo w naszym kraju pod hasłem stan idealny :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
opłaca się jechać ogładać 250km?? mam

NIE!