Skocz do zawartości

[ E39 ] Kierownica z... Do E39.....fotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kierownice taką :

http://img401.imageshack.us/img401/1968/zrzutekranu20120826o160.png

a chciałbym zmienic na taki model :

http://img411.imageshack.us/img411/5038/zrzutekranu20120826o151.png

Moje pytanie z jakiego modelu jest w/w kierownica (wyglada jak z E46 ale nie znam sie na tym) widzialem ze ktos wcisnoł ją do rocznika 96'

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-M5-replica-E39-/150887433346?pt=Automobiles_UK&hash=item2321978482&_uhb=1#ht_836wt_1377

czyli do mojej 98' teoretycznie powinna podejsc

Czy tasma i inne rzeczy będą potrzebne czy Plug and Play :roll: Poza tym jak u mnie jest tzw jednonabojowa (tak mysle) A tą którą chcę wlożyc tez robili jednonabojową czy dwu ?

Prosze o podpowiedzi i wszelkie sugestie co ewentualnie dokupic :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Angielskie e39, nie e46, nie poznajesz po wnętrzu?? Czy będzie pasować...., niech się wypowie ten kto już tak robił.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Nie wiem po co się dziwisz ale Krzyszek J. Ci napisał, że to e39 z kierą po prawej stronie. może to nie jest pełna odp ale o to się też pytałeś
Opublikowano
Nie wiem po co się dziwisz ale Krzyszek J. Ci napisał, że to e39 z kierą po prawej stronie. może to nie jest pełna odp ale o to się też pytałeś

Czy Ty tez czytasz ze zrozumieniem czy ja juz moze nie umiem pisac....

1 Moje pytanie brzmialo " z jakiego modelu jest ta kierownica )---- juz wiem ze z e46

2 Czy podejdzie do E39 ---- juz wiem podejdzie ale po 3/99 przed ta data byly jednonabojowe .. i wtedy montuje sie sie na zasadzie plug and play

Juz sie dowiedzialem ze jest mozliwosc wsadzenia jej do przedliftowych E39 ...potrzebna modyfikacja

Czy przeczytales gdzies czy pytam o wnetrze?? sam jezdze z kierownica po prawej stronie wiec nawet nie zadalem takiego pytania " czy to e39 "

a odpowiedz twoja :

" Nie wiem po co się dziwisz ale Krzyszek J. Ci napisał, że to e39 z kierą po prawej stronie..."

"Angielskie e39, nie e46, nie poznajesz po wnętrzu??" ...

Temat juz ogarnolem ... :duh:

powinna pasować.

http://realoem.com/bmw/partgrp.do?model=DP81&mospid=47559&hg=32&fg=35

tu masz listę i kilka wersji (m.in od roku 2001 itp) więc możesz sobie elegancko po numerze dobrać

no i o to chodzi konkretnie na temat DZIEKUJE KOLEGO :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy Ty tez czytasz ze zrozumieniem czy ja juz moze nie umiem pisac....

1 Moje pytanie brzmialo " z jakiego modelu jest ta kierownica )---- juz wiem ze z e46

2 Czy podejdzie do E39 ---- juz wiem podejdzie ale po 3/99 przed ta data byly jednonabojowe .. i wtedy montuje sie sie na zasadzie plug and play

Juz sie dowiedzialem ze jest mozliwosc wsadzenia jej do przedliftowych E39 ...potrzebna modyfikacja

Czy przeczytales gdzies czy pytam o wnetrze?? sam jezdze z kierownica po prawej stronie wiec nawet nie zadalem takiego pytania " czy to e39 "

a odpowiedz twoja :

" Nie wiem po co się dziwisz ale Krzyszek J. Ci napisał, że to e39 z kierą po prawej stronie..."

"Angielskie e39, nie e46, nie poznajesz po wnętrzu??" ...

Temat juz ogarnolem ... :duh:

powinna pasować.

http://realoem.com/bmw/partgrp.do?model=DP81&mospid=47559&hg=32&fg=35

tu masz listę i kilka wersji (m.in od roku 2001 itp) więc możesz sobie elegancko po numerze dobrać

no i o to chodzi konkretnie na temat DZIEKUJE KOLEGO :mrgreen:

Jesteś kawał ........................, ludzie chcą Ci pomóc, to trochę kultury, i jak widzisz chyba coś nie tak z Twoim pisaniem, skoro ciężko Cię innym zrozumieć, szkoda czasu na pomoc takim ignorantom..... angielski gentelmen :lol:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

Z moim pisaniem jest ok tylko z Twoim zrozumieniem jest ciezko..

Dalem nawet fotke pogladowa co i jak plus przyklad ze jednak mozna zamontowac ja do E39 ale jak ktos taki jak Ty nawet nie rozumie tekstu obrazkowego no to przepraszam ...

poza tym uwazaj na slowa bo nie znasz mnie i nie obrazaj ! Ludzie w przeciwienstwie do ciebie wiele pomogli mi na tym forum wiec nie stawiaj sie z nimi w jednym szeregu bardzo cie prosze! pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ale ty obrażać innych możesz..... :nienie:

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

Oj chłopaki przestańcie :nienie: Jak dzieci :D Nie obniżajmy poziomu forum bo nie jest po to, żeby się kłócić lecz pomagać :D

P.S Tommyarbi szkoda, że nie masz na tej kierownicy przycisku od telefonu bo chętnie bym ją odkupił :D

Opublikowano
Oj chłopaki przestańcie :nienie: Jak dzieci :D Nie obniżajmy poziomu forum bo nie jest po to, żeby się kłócić lecz pomagać :D

P.S Tommyarbi szkoda, że nie masz na tej kierownicy przycisku od telefonu bo chętnie bym ją odkupił :D

"Jesteś kawał ........................, ludzie chcą Ci pomóc, to trochę kultury, i jak widzisz chyba coś nie tak z Twoim pisaniem, skoro ciężko Cię innym zrozumieć, szkoda czasu na pomoc takim ignorantom..... angielski gentelmen ".. "Angielskie e39, nie e46, nie poznajesz po wnętrzu?? Czy będzie pasować...., niech się wypowie ten kto już tak robił."

Ludż dał konkretną odpowiedz i POMÓGŁ... :duh:

Wlasnie to mialem napisac...czasami rece opadają i brak słów .... :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------KONIEC STOP :mad2:

krys32

Ta fotka tylko pogladowa była, popatrz na ebay uk tu wiecej jest od e46 i rozsadniejsze ceny chyba :

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=bmw+e46+steering+wheel&_sacat=0

A tu jak Alcantara prezentuje sie w E39 :norty:

http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5-e52-z8-discussion/91932-m3-cs-steering-wheel-installed.html

Opublikowano

A myślałem, że to Twoja na tej fotce bo ładny stan a ja mam papier ścierny w rękach i nawet jak jest kierownica idealna to po ok 2-3 miesiącach w moich rękach jest tak wytarta jakby z 500kkm miała hehe :D

Co do Alcantary co średnio mi to się podoba, ale to kwestia gustu :D