Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czekam na wycenę jak narazie...ale wstepnie przelot 3'' od dpf'a ze skosnymi końcówkami fi90 :wink: ...nie liczę i nie chcę jakiegoś mega koksu rzędu 370ps..bede zadowolony z bezpiecznych 350 o bardziej basowym brzmieniu i lepszej termice dzieki IC'kowi
  • Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czyżby odnalazły się lusterka których się klagosz "pozbył" :twisted: ??
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.
Opublikowano
A to przepraszam :lol: i gratuluję zakupy zarazem ;) Czekamy w takim razie na info o parametrach :twisted:
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.
Opublikowano

lustra on - wymiana 1,5h we własnym zakresie :wink:

wygląda dużo ładniej i agresywniej vs "słoniowe uszy" LCI :D

http://img838.imageshack.us/img838/4758/20130219171617.jpg

Opublikowano

Pięknie :cool2:

... dokładnie jak diabli - takie rogi że hoho :mrgreen:

PS: Mi to zajęło 15 min ;)

tyle że w e92 jest łatwiej :wink:

Opublikowano

downpipe zamówiony...postanowione, bedzie dymić i jechać (+20ps pewne) :8) :wink:

http://img255.imageshack.us/img255/4419/dsc4542.jpg

Opublikowano

Fajny turas, wszystkie mody super :cool2: Jedynie ten boczny pasek bym wywalil...

Zdemontowałeś relingi ?

Opublikowano

za 3 - 4 tyg dojdzie cudeńko od Eisenmann'a :D .długo sie zatanawiałem, ale jednak decyzja zapadła :8)

http://imageshack.us/a/img194/962/pesdbmwe92335i290.jpg

Opublikowano

Nieźle idziesz z modyfikacjami.

Dźwięk Eisenmanna, pewnie będzie niesamowity... :roll:

Opublikowano

a ja pamietam jak przyjechal taki biedny zagubiony hipek pierwszy raz do nas na czwartkowego spota i kazdy z nas mowil "zrob chipa!!"

a ty: "nieee... to przeciez kombii w dieslu... autko na codzien.. bla bla bla..."

A teraz?

Chip, Cooler, wydech, pakiety, bajery...

no masakra! ;)

Opublikowano
a ja pamietam jak przyjechal taki biedny zagubiony hipek pierwszy raz do nas na czwartkowego spota i kazdy z nas mowil "zrob chipa!!"

a ty: "nieee... to przeciez kombii w dieslu... autko na codzien.. bla bla bla..."

A teraz?

no masakra! ;)

:cool2: ..aleś to podsumował :lol: ...w zasadzie sam nie wiem po co to robie...to ma być takie jedyne cichciemne, szybkie i ładne kombi w PL..a co z tego wyjdzie to sie zobaczy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A teraz?

no masakra! ;)

a ja też pamiętam :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano

Eisenmann :cool2: , nie wiem jaki efekt bedzie w dieslu ale podejrzewam, że wstydu nie będzie :wink:

Jaką wersje zamówiłeś :?: mam nadzieję, że RACE :D

Ja jestem ze swojego zadowolony i nawet w zimie jeżdżę czasami z uchylona szybą i słucham jak gra :P

Opublikowano
Eisenmann :cool2: , nie wiem jaki efekt bedzie w dieslu ale podejrzewam, że wstydu nie będzie :wink:

Jaką wersje zamówiłeś :?: mam nadzieję, że RACE :D

Ja jestem ze swojego zadowolony i nawet w zimie jeżdżę czasami z uchylona szybą i słucham jak gra :P

nie negujac diesla to tu z dzwiekiem moze byc problem :)

a ja też pamiętam :cool2: :cool2: :cool2:

oooo! ty zyjesz;) nie wierze .... hehe

:cool2: ..aleś to podsumował :lol: ...w zasadzie sam nie wiem po co to robie...to ma być takie jedyne cichciemne, szybkie i ładne kombi w PL..a co z tego wyjdzie to sie zobaczy.

Taka prawda, ale doskonale Cie rozumiem, sam zdania co do autka zmieniam czasem z godziny na godzine... porabany jest ten swiat...

(kto lubi czarny humor :twisted: )

Ludzie to maja proste problemy, zaplacic rachunki czy dac dziecku jesc, tu odpowiedz jest prosta, fajnie maja bo nie musza miec dylematow czy kupic m6 czy m3... a moze porsche... ich problemy sa takie przyziemne...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.