Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jutro podeślę VIN

http://otomoto.pl/bmw-330-m-pakiet-manual-tv-navi-xenon-C25657145.html

Co sądzicie o takim BMW, cena ok, przebieg ok, rok ok.

Wizualnie na zdjęciach lalka.

Zastanawia mnie jedynie zderzak przedni lub tylni, jak by tam nie powinno być albo tego m-pakietu z przodu albo z tyłu oryginału z czujnikami, raczej przód.

Po rozmowie ze sprzedającym nie usłyszałem słów: nie bita, nie malowana, tylko że on ją dopiero sprowadził, sprowadził taką jak na zdjęciach a czujnikiem lakieru nie sprawdzał więc nie wie czy nie malowana ale może sprawdzić. Więc trochę to podejrzana sprawa. No i nie widać opcji podgrzewania foteli, co raczej też jest podejrzeniem

Autko stoi na niemieckich blachach jeszcze więc mnie obowiązuje opłata akcyzy itd.

Opublikowano

Ta sztuka została sprowadzono na szybko raczej od lakiernika:

- wspomniany przez ciebie sam przedni zderzak m-pakietowy nie wróży dobrze (może to być wyjątek do reguły, ale w to wątpię).

Gdzie samochód stoi w ogóle ?

P.S. Załatw vin i popraw tyłu wątku :wink: .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ta sztuka została sprowadzono na szybko raczej od lakiernika:

- wspomniany przez ciebie sam przedni zderzak m-pakietowy nie wróży dobrze (może to być wyjątek do reguły, ale w to wątpię).

Gdzie samochód stoi w ogóle ?

P.S. Załatw vin i popraw tyłu wątku :wink: .

Przód stoi w luxemburgu a tył w niemczech, calość zaś w polsce :mrgreen:

Opublikowano
Co sądzicie o takim BMW, cena ok, przebieg ok, rok ok.

przebieg ok, bo niewielki, cena ok bo też niewielka (zapytaj za ile Ci sprzeda po opłatach), rok też ok, bo nie wiem czemu miałby być nie ok (lift był w marcu 2003r. jeśli o to Ci chodzi)

Zastanawia mnie jedynie zderzak przedni lub tylni, jak by tam nie powinno być albo tego m-pakietu z przodu albo z tyłu oryginału z czujnikami, raczej przód.

przód dokładany, bo lampy mają srebrne wnętrze

Po rozmowie ze sprzedającym nie usłyszałem słów: nie bita, nie malowana, tylko że on ją dopiero sprowadził, sprowadził taką jak na zdjęciach a czujnikiem lakieru nie sprawdzał więc nie wie czy nie malowana ale może sprawdzić. Więc trochę to podejrzana sprawa.

Co za różnica co mówi handlarz, przecież oni kłamią jak z nut. Ważna jest sama oferta, nie bełkot handlarza

No i nie widać opcji podgrzewania foteli, co raczej też jest podejrzeniem

a dlaczego budzi to Twoje podejrzenie?

Ogólnie wygląda dobrze, dobra opcja: felga, monitor, siedzenia, czarny sufit, ksenon. Nie wiem czy interesujesz się podażą tych samochodów na polskim rynku, jeśli tak to pewnie wiesz że 330Ci wyglądających dobrze jest niewiele, także na Twoim miejscu zweryfikowałbym szybko tę ofertę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.