Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam koledzy,wczoraj padla kumplowi turbina w e46 320d 150km,dziwna sprawa bo juz raz mial ja regenerowana,pojezdzil 6mcy i pech ale do czego zmierzam,na karcie gwarancyjnej jest zapis ze mechanik ktory montowal turbine ma wpisac na tej wlasnie karcie jakie cisnienie jest puszczone na turbine,jesli takiego zapisu nie bedzie gwarancja nie bedzie uznawana,czy jest ktos w stanie mi podpowiedziec jakie ma byc to cisnienie bo szkoda chlopaka(i tak biora serwisy od nas jak za zboze) a taki wpis sie zrobi w tej karcie i postawi pieczatke z warsztatu,z gory dziekuje za podpowiedz.
Opublikowano
2 bary, tzn tyle ja mam i w serwisie BOSH powiedziano mi ze jest jak nowa.
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Idziesz do Rzecznika praw konsumentów i piszesz podanie o niezgodność towaru z umową, podpinasz paragrafy jakie rzecznik ci wskaże i wsio. Nie ma czegoś takiego że nie uznają Ci gwarancji, jeżeli takową udzielili...
Jak kraść to miliony...jak jeździć to BMW!!
Opublikowano
Tym bardziej, że ciśnienie jest zmienne w każdym obciążeniu silnika. Jak napisze, że w piku ma 1,5 bara to mu powiedzą że za dużo :lol: Chyba by wypadało nagrać film z diagnostyki BOOST i im dołączyć do papierów gwarancyjnych (żart).