Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem że moglibyśmy się podzielić informacją jakie funkcje mamy zaprogramowane pod przyciskami pamięci 1-8 ???

Może jakieś ciekawe/nietypowe funkcje ??

Ja na razie staram się wymyślić najlepsze skróty ale wytrawni użytkownicy na pewno mają już to "poukładane" więc.....

1

2

3

4

5

6

7

8

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano
Ja jestem za leniwy żeby cokolwiek tam sobie programować. Ankieta nie ma większego sensu, zależy kto z czego częściej korzysta.
Opublikowano

1. Stara

2. Łysy

3. Mecenas

4. Dżesika (pod hasłem Zbigniew, wiadomo o co chodzi)

5. Memory fajnd, i wszystko jasne

6. Starzy

7. Młoda

8. Młody

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Chciałem odświeżyć temat, bo właśnie nastawiałem się na programowanie tych knefli...no i po raz kolejny pośmiałem się z żartów niezawodnego w tej materii Miatamad :mrgreen:

Czy może ktos z Szanownych Użytkowników forum wpadł na jakieś inne pomysły, niż dotychczas wymienione ( Zbigniew wyMiata oczywiście :D )

Opublikowano

Ja do tej pory nie mogę internetu ustawić a co dopiero te przyciski :wink:

Btw. Mam samsunga s3 i w office tylko SMS. Ten kalendarz i maile to chyba tylko na iphona

Hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Btw. Mam samsunga s3 i w office tylko SMS. Ten kalendarz i maile to chyba tylko na iphona

Na (sr)ajfonach wszystko działa, potwierdzam, nawet zgrabnie.

Przycisków też nigdy nie chce mi się programować.

Opublikowano

1-3 - stacje radiowe

4 - wyłączenie monitora (w nocy się przydaje)

5 - powiększenie odtwarzanego filmu dvd (przydaje się przy niektórych formatach video)

6 - wyłączenie/włączenie bluetooth (jak nie chcę by pasażerowie słyszeli mojego rozmówcę)

7 - ostatnio wybierane numery czyli Dziunia, Wąski, Senator... :)

8 - wprowadzanie adresu do navi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
1-3 - stacje radiowe

4 - wyłączenie monitora (w nocy się przydaje)

5 - powiększenie odtwarzanego filmu dvd (przydaje się przy niektórych formatach video)

6 - wyłączenie/włączenie bluetooth (jak nie chcę by pasażerowie słyszeli mojego rozmówcę)

7 - ostatnio wybierane numery czyli Dziunia, Wąski, Senator... :)

8 - wprowadzanie adresu do navi

Jak ustawic pod klawiszem wyl i wl blutootha?

Opublikowano
Wybierasz sparowany telefon z menu Telephone, naciskasz Options na kontrolerze, najeżdżasz na pole wyboru Bluetooth, przytrzymujesz wybrany przycisk pamięci.