Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z wymianą filtra powietrza w 320td 150KM. Po sciągnięciu osłony z silnika i całego dolotu nie wiem jak wydostać filtr z tej plastikowej puszki. Śruby trzymające odkręciłem ale mam wrażenie jakby coś od strony szyby trzymało ten plastik który uniemożliwia mi wyciągnięcie filtra :? Szukałem na forum jakieś fotorelacji z wymiany w e46 ale znalazłem tylko do e60 która do niczego się nie przydała.
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano

silbergrau - 15 sekund na szukanie

zielo - 15 sekund na użycie przedłużki giętkiej

=

30 sekund i śrubka odkręcona

http://www.stanleyworks.pl/CatalogImages/1505_prev.jpg

Opublikowano

Dzieki za pomoc, filterek wymieniony :D nie byl bardzo zuzyty ale i tak zalozylem nowy

Temat do zamkniecia

"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."