Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dodam tylko tyle że na bank chce żeby była tam telewizja więc lece pewnie po bandzie ale zobacze co władze pionek zrobią mam nadzieję że się zgodzą narazie mam podać ilość aut kture przyjadą do końca następnego tygodnia więc do 31.08.2012 panowie nie dajcie ze mnie zrobić kogoś kto rzuca słowa na wiatr pewnie znając życie wstęp będzie płatny ale myślę że na tą kiełbaskę będziemy mieli hihihihi :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
  • Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tak dal formalności 32.08.2012 mam już podać liość buń na zlocie więc koniec zapisów jest 30 oki pozdrawiam i czekam do czwartku :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Opublikowano
1 moby85

2 steryd81 :cool2:

3.onyxboy

4. kalos - chyba będzie trzeba założyć 17 na ten wyjazd:>

Opublikowano
samochodów może być spokojnie więcej ale zobaczymy ile osób się zgłosi i co na to powiedzą władze jak przedstawię liczbę chętnych
Opublikowano
jutro mam rozmowę z burmistrzem o 13.00 ale jak widzę liste chętnych to masakra bo ja powiedziałem że będzie jakieś minimum 30 aut a tu lipa ze zgłoszeniami na razie to widzę że zrobiłem z gęby cholewę :mad2: :cry2:
Opublikowano
1 moby85

2 steryd81 :cool2:

3.onyxboy

4. kalos - chyba będzie trzeba założyć 17 na ten wyjazd:>

5. balugass (chyba ze w tym terminie będę miał obrone mgr bo jeszcze nie ustalone :mrgreen: )

Opublikowano
Powiem otwarcie, ze juz nigdy w zyciu nie pokusze sie o taka inicjatywe...kazdy ladnie pieknie tylko zeby nie przejechac wiecej jak 20km :duh:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

Moby, dokładnie takie samo wrażenie pozostało po inicjatywie naklejkowej.

Ja już wtedy wyciągnąłem takie wnioski, jak Ty teraz.

Opublikowano

Dokładnie :8) Zbieraj trochę ludu z okolic i róbcie lokalny spocik na te 10 aut.

Bo na grubsze spotkania to tu ekipy nie znajdziesz.

Opublikowano

Niestety panowie ale powiem szczerze burmistrz mnie wyśmiał :cry2: i powiedział że jak mu to proponowałem to powiedziałem że bedzie około 30 aut albo nawet więcej więc mu się wtedy oczka zaświeciły a teraz powiedział że robie sobie jaja z tej instytucji i żebym więcej z taką propozycją się nie pokazywał bo już na pewno nie wyrazi zgody SZKODA :cry2: a mogło być naprawdę bardzo fajnie ale cóż czekam aż się coś odbędzie na pewno HIHIHIHIHI :cool2:

POZDRAWIAM MICHAŁ

Opublikowano

no bo to nie tak łatwo napisać widzimy się w Radomiu i już 50 chętnych leci :)

my w częstochowie robiąc spota potrafiliśmy koło 6 aut skrzyknąć :)

a co do naklejek to moja jest na klapie, może nie idealnie prosto naklejona ale jest :D

szukam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozumiem, ze temat upadl...od niedzieli posiadam hamownie DYNOMET i na takim spocie moglibysmy pohamowac swoje auta.

Widze chyba jednak, ze chetnych brak...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789