Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche spadlo zainteresowanie tematem...

Koledzy,

Prosze o info ilu z Was sie pisze na Spota, czy temat umarl :?:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cos mi sie wydaje, ze jak bedzie mala frekwencja to i tak bedzie dobrze....ja cos czuje, ze spocik sie nie uda...

Jak nie wypali to trzeba zaplanowac jakas date na przyszly rok i wtedy zorganizowac jakis "grubszy" SPOT, gdzies nad morzem.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
to może zagłosujmy za tym radomiem kto jest chętny i na kiedy to już się ustali termin co wy na to :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano
Widze, ze zapanowala lokalna komuna :D jak dla mnie tez moze byc Radom, byle zeby wypalilo na jakims torze, a nie na polanie w lesie...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
No wlasnie w tym sek, ze jeszcze nic nie wiadomo. Jak zakladalem ten temat to zylem zludnymi nadziejami, ze szybko sie ogarniemy....

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

W innym dziele, chyba e90 ludzie bardzo szybko sie skrzykneli i spot sie odbyl...

Fakt, ze chyba wiekszosc byla z okolic Warszawki, ale caly proces poszedl w mgnieniu oka.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
no to ten kto jest z radomia niech się dowie co i jak i jedziemy bo jak tak dalej będzie to w ogóle się nie spotkamy
Opublikowano
panowie rozmawiam z władzami mojego miasta o zorganizowaniu takiej imprezy u mnie w mieście jeżeli się uda to będzie to na stadionie z boiskiem do gry w piłkę oraz przejazdem przez całe miasto jak wam to pasuje to proszę o jakieś zgłoszenia żebym mógł jakieś dane o ilości podać jakie będą oki :cool2: :cool2: