Skocz do zawartości

Pilne!!!!!!! Dyferencjal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z uwagi na glosne wycie z tylu auta musze wymienic dyferencjal,,, problem w tym ze nie moge znalezc na nim zadnego oznaczenia a i z forow mam sprzeczne informacje.... czy ktos sie orientuje jakie jest przelozenie w 318i z roku 1998 w automacie!! Bo podobno to tez wazne!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a do aso dzwonił?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
do aso nie dzwonil bo jest niedziela!!!! sprawdzone mam wszystko i to jest dyferencjal do wymiany.. sytuacja jest taka ze mam teraz czlowieka ktory mi to zrobi drugiego ktory ma na placu 7 juz niejezdzacych e46 i musimy zdecydowowac od ktorej ten dyfer wyciagnac glownie chodzi jakie przelozenie
Opublikowano
kiedyś już ktoś szukał skrzyni biegów w ASO i powiedzieli mu 20 tys także dyferencjał będzie niewiele tańszy chyba
Opublikowano
sprawdz tez czy to nie podpora przypadkiem.. tam pracuja lozyska ktore nie maja smarowania tak dobrego jak dyfer gdzie jest zalany olejem. Jak sprawdzic przelozenie dyfra? 2 sposoby. Na górze jego masz naklejke napewno z przełozeniem lub powoli zrób jeden obrót flansza wyjsciowa i patrz ile razy obróci Ci się flansza atakująca.