Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam co myslicie

http://otomoto.pl/bmw-x5-4-8i-m-pakiet-C25510150.html

tylny zderzak pod klapa i przednia maska jakos dziwnie leza czy mi sie wydaje ? moglby ktos z warszawy rzucic na to auto okiem ? cy ten komis jest wogole wiarygodny ?ale kola jak do mpakietu to sa paskudne

chyba ze to zimowki ... aga i przedni zderzak mpakietowy lewy wlot ma zatkany prawy otwarty czy to normalne ?nie wiem jak wasze monitory ale tu sa chyba dokladniejsze zdjecia http://www.autoreduta.pl/auto,10,5218,Bmw_x5_2007.html przynajmniej na moim laptopie ktory ma niby matryce hd

Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano

Moim zdaniem jest to wersja amerykańska, mimo że ma zegary EURO, myślę tak chociażby po kolorze tapicerki w środku, ani niemcy , ani polacy, ani inna nacja w europie nie lubuje się tak w szarym środku jak USA.... Drugim bardziej pewnym symptomem tego że jest to ameryka może być dokładana nawigacja , mimo że auto ma system NAVI Professional, ktoś nie umiał sobie poradzić z przeróbką NAVI w aucie....

Nie jest to moim zdaniem oryginalny M Pakiet, chociażby pytanie gdzie jest M kierownica ?? !? Koła wydają się zimówkami i do M Pakietu trochę im również brakuje, no ale może są "letnie" M Pakietowe kółka....

Tylny zderzak nie leży jak trzeba jakiś powichrowany.... Maska silnika jakoś nie spasowana także, spora różnica w szparach błotniki/maska-lewa strona i prawa różnej szerokości przerwy...

A w przednim , tak zgadza się jedna dziura a z drugiej strony zaślepka, chodzi o dopływ powietrza do silnika, jednak nie pamiętam czy nie było takiego układu tylko przy silniku diesla, nie pamiętam mówiąc szczerze jak to było .... Niech ktoś z kolegów się wypowie.

Moim zdaniem trochę lipa to auto , cena dobra ale jednak za dużo pytań.....ciekawe co po VINie wyjdzie..

Opublikowano
i oczywiście bezwypadkowy, kurde szukałem szóstki u nich, była piękna itd, bezwypadkowa, aż się dziwie że od ręki nr vin dostałem bo miała 2 konkretne dzwony po 50 tyś każdy. to nie przesądza o wszystkich autach co tam stoją ale ja bym się grubo przejechał. w tej x5 drzwi kierowcy wydaja się innego koloru
Opublikowano

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAFE81020LZ71022

Kod typu FE81

Typ X5 4.8I (EUR)

Typoszereg E E70 ()

Seria X

Rodzaj konstrukcji GEFZG

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik N62/TU

Pojemność skokowa 4.80

Moc 261

Napęd ALLR

Skrzynia biegów AUT

Kolor SPACEGRAU METALLIC (A52)

Tapicerka LEDER NEVADA/GRAU (LUAD)

Data prod. 2007-06-20

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S230A EU SPEZIFISCHE ZUSATZUMFAENGE Zakres dodatkowy, charakteryst. dla UE

S235A ANHAENGERKUPPLUNG,KOPF ABNEHMBAR Hak holowniczy ze zdejmowaną głowicą

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2RZA LM RAEDER STERNSPEICHE 213 M. MISCH. BMW LA wheel, star spoke 213

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S328A ALUMINIUM-TRITTBRETT Stopień, aluminium

P330A SPORTPAKET Pakiet sportowy

S386A DACHRELING Reling dachowy

S413A GEPAECKRAUMTRENNETZ Siatka oddzielająca bagażnika

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Fotel komfort z pamięcią

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S4NCA ZUSATZHEIZUNG/-LUEFTUNG Wentylacja/ogrzewanie dodatkowe

S4UBA 3.SITZREIHE 3. rząd foteli

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S840A HOCHGESCHWINDIGKEITSABSTIMMUNG Dostos. do wysokich prędkości

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S925A VERSANDSCHUTZPAKET Ochronny pakiet wysyłkowy

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S220A NIVEAUREGULIERUNG Zawieszenie samopoziomujące

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

• Moderatorzy
Opublikowano

Musisz sprawdzić na miejscu bo jak sam widzisz to żabojad więc brak szans na historię serwisową.

Cena atrakcyjna ale znając autoredutę to odzwierciedla stan auta.

To są profesjonaliści i wiedzą za ile można sprzedać :)

Zrób sobie wycieczkę.

Opublikowano
Wychodzi na to że ktoś sobie domontował M Pakiet , a zdjął Pakiet sportowy .... w tym zdjął też progi aluminiowe które były fabrycznie.... Felgi od czapy , bo ani nie z M Pakietu ani z Pakietu sport, no ale może dlatego że są na nich zimówki, jednak to nie Ameryka, lecz tak jak kolega wyżej wpomniał, trzeba zabrać najlepiej do autoryzowanego serwisu i sprawdzić , bo cena jest bardzo przystępna jak na takie auto....
Opublikowano
felgi to sa dramat gadalem dzis z gosciem - nie ma innych kol do tego auta, jade w sobote do warszawy chyba ze bylby ktos w stanie wczesniej to obejrzec ? i powiedziec cos wiecej czy ogolnie warto tam jechac i brac na aso .wiecej zdjec niestety nie ma i nie bedzie gdyz auto jest w ciaglym uzytkowaniu. .wiadomo ze na aso na dokladny przeglad trzeba wziasc przed kupnem to nie ma o czym mowic ..ale ten tylny zderzak ,kola, przednia maska i ta nawigacja dokladana jak kolega wyzej zauwazyl sa bardzo irytujace
Opublikowano
Słuchaj , ta nawigacja to widze do zdjecia jest , gdyz auto fabrycznie ma NAVI i pewnie ktos po prostu nie potrafil zalatwic sobie aktualnej (albo po prostu polskiej) mapy do auta i tyle, takze akurat NAVI to najmniejszy problem. Pozostaje kwestia techniczna i blacharska auta... Ja niestety nie moge podjechac i obejrzec gdyz urwanie glowy mam w pracy ...Ale postaram sie podzwonic i dopytac , znam tam kogos..
Opublikowano

Z tego co sie dowiedzialem: tylny blotnik, drzwi kierowcy i pasażera tyl (lewa strona) byly lakierowane, max grubosc lakieru do 300 mikronow. Slupki nie ruszone, tylko zewnetrzna powloka.

Auto bylo serwisowane w Reducie ostatnimi czasy, ze tego co mam info auto jest aktualnie przez chlopakow z Reduty odkupowane od wlasciciela, takze mysle ze mozesz uderzac i sprzedadza w dobrej cenie, bo wiesz inaczej jak auto komisowe a inaczej jak auto finansowane z wlasnych srodkow. Pytalem o drugie kola , fakt nie maja zadnych , moze cos beda dokladac , zeby lepiej sie prezentowal , ale na ten moment jeden komplet tylko.

Pzdr.

Opublikowano
Te felgi to nawet chyba nie są od x5....co jak dla mnie jest dramatem i źle świadczy o aucie.
Opublikowano
Nie dam sobie reki obciac , ale na 90 % felgi sa oryginalne, byly takie w X5 E70...
Opublikowano
musze sie powaznie zastanowiic do piatku nad tym pojazdem dziekuje za informacje uwazam temat za do zamkniecia
Opublikowano
Nie dam sobie reki obciac , ale na 90 % felgi sa oryginalne, byly takie w X5 E70...

Wzór felg ok, ale zobacz jak są pieknie schowane w nadkolach...wydaje mi sie że ET nie pasuje.

Opublikowano
nie ...odpuszczam to auto po glebokim namysleniu . w gruncie rzeczy jest to paskudne auto a podobalo mi sie tylko ze wzgledu na silnik jak i cene jak widac spadla o 10 tys pln .niestety nie kupie chyba zadnego z takim silnikiem do 120 tys w sensie 5 lub x5 ,zona mi juz glowe suszy i sama szuka i heh znalazla e90 330d 245hp 2009 rok ale tez wydaje mi sie ze nic z niego nie bedzie gdyz zdjecia albo sa jakies przesterowane albo tez po paru kolizjach jest chociaz bezypadek - mowwi salon bmw . nie wiem pozyjemy zobaczymy ...im wiecej czytam forum tym ciezej kupic auto :>.zobacymy co tego wyjdzie albo zaczne odkladac na akcyze bo wszytkich pieniedzy napewno nie przeznacze na wymarzone v8 ...
Opublikowano
jakie opinie zbiera ten silnik 4,8i ? to jest silnik na bezposrednim wtrysku?
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
silnik jest ok :>nie ma bezposredniego wtrysku tylko w 3 litrowym x5 benzin byl wtrysk bezposredni mowa o roczniku 2007-2009 a wczesniej lub dalej nie wiem jaki wtrysk
Opublikowano
No tak własnie wiem ze ten 3.0i 272 KM był na bezpośrednim i raczej nie jest polecany, myslałem ze V8 tez juz robili w tej technologii. W takim razie ten 4.8i to jeden z ostatnich dobrych benzyniaków na świecie :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jade w sobote do warszawy chyba ze bylby ktos w stanie wczesniej to obejrzec ?

Ogłoszenie zniknęło. Oglądałes? Kupiłes?