Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

auto jest naprawione ale nie w aso po tym jak mnie potraktowali juz nigdy tam nie wroce ....

Na dodatek założyli zle uszczelki po klawiatura ciekł oplej jak wrodziłem na gwarancje to powiedziali ze mam krzywe pokrywy wiec pojechałem do innego mechanika on zamówił nowe uszczelki z tego samego aso wymienił na nowe i było ok wrociłem do aso a w aso powiedzieli , ze przepraszaja a ja, ze mam w ...... ich przepraszam zadam zwrotu kosztów i po jakims czasie głowny oddział bmw poinformował mnie , ze nie uznają gwarancji nie mam słów .... Gdyby odpowiednio szybko zdiagnozowali by usterkę zaoszczędził bym 8tyś złotych za niepotrzebne próby napraw i mnóstwo straconego czasu

Panie Władzo jechałem szybko gdyż................poprostu lubie zapi....alać

http://images45.fotosik.pl/1795/d7228bb9e9fd6984m.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no naprawione ale nadal nie wiemy co bylo zepsute? nie dokonczyles historii.byly to pierscienie?
Opublikowano
Napisał że pierścienie. To co napisałeś to po prostu nie wierzę !!! ja bym chyba nie wiem, wyszedł z siebie, wyjął broń i zaczął strzelać, nie mogłeś odwołać się? napisać skargę wyżej, tyle kasy, normalnie brak mi słów jak to czytam!!!!!!! :mad2:
Opublikowano
Napisał że pierścienie. To co napisałeś to po prostu nie wierzę !!! ja bym chyba nie wiem, wyszedł z siebie, wyjął broń i zaczął strzelać, nie mogłeś odwołać się? napisać skargę wyżej, tyle kasy, normalnie brak mi słów jak to czytam!!!!!!! :mad2:

Ja sie poddałem nie chciało mi sie z nimi walczyć .....i latac po sadach ....

bynajmniej kupiłem bmw za kupe kasy wsadziłem w nie 19tyś zł w pierszy miesiąc chciałem ja sprzedac przed wakacjami i kupic rs4 ale teraz to chyba bede musiał nia troche polatać zeby to sie zwróciło troche

Panie Władzo jechałem szybko gdyż................poprostu lubie zapi....alać

http://images45.fotosik.pl/1795/d7228bb9e9fd6984m.jpg