Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Chcem wymienic pompe vacum ,poniewaz z niej zaczyna leciec i zmienilbym odrazu uszczelke pod pokrywa zaworow poniewaz poci mi sie lekko z boku. Pytanie moje brzmi czy jak odkrece silniczek valvetronica ,ktory jest na pokrywie zamocowany to czy nie bede musial pozniej ustawiac na nowo valvetronic,poniewaz znajomy powiedzial mi ze najprawdopodobniej bede potrzebowal przyrzadow do ustawienia valvetronica,lecz mysle ze dopoki walkow rozrzadu nie sciagam to nic nie moge namieszac w valvetronicu. Co wy na to?

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie musisz ustawiać tego silniczka , sam wskoczy w trybiki i ustawi punkt początkowy, info pewne bo wymieniałem bratanicy tydzień temu w compakcie e46, ma ten sam motor N46, wyczyść sobie przy okazji elektrozaworki z przodu silnika, warto.
Opublikowano
No to super, wielkie dzieki za info :cool2: .Zrobie jak mowisz. Pozdrawiam

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118