Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM TEGO FORUM I CHCIAŁBYM Z WSZYSTKIMI NA POCZĄTKU SERDECZNIE SIĘ PRZYWITAĆ.

A WIĘC WITAJCIE :)) :) DWA TYGODNIE TEMU KUPIŁEM BMW F10 520 D I OD RAZU POJAWIŁ SIĘ MAŁY PROBLEMIK , KTÓREGO NIE MOGĘ ROZWIKŁAĆ A INSTRUKCJA NIC NIE WSKAZUJE..

W MOIM SAMOCHODZIE W PRZY WŁĄCZONYCH ŚWIATŁACH DZIENNYCH( USTAWIENIE W KOMPUTERZE) NIE SĄ PODŚWIETLONE ZEGARY W ŚRODKU POJAZDU.( TABLICA JEST CZARNA) :(

KOLEGA POSIADA TAKI SAM MODEL I U NIEGO W CZASIE GDY WŁĄCZONE SĄ ŚWIATŁA DZIENNE ZEGARY ŚWIECĄ SIĘ NA BIAŁO W DZIEŃ A W PORZE WIECZORNEJ ZMIENIAJA KOLOR NA POMARAŃCZOWY

NIE POTRAFIE URUCHOMIĆ TEJ FUNKCJI. CZY JESTEŚCIE W STANIE MI POMÓC? CZY ISTNIEJ JAKAŚ MOZLIWOŚC ABY WLACZYĆ OSWIETLENIE ZEGARÓW WEWNĄTRZ POJAZDU W CZASIE JAZDY NA DZIENNYCH ŚWIATŁACH BEZ POMOCY SERWISU, A MOŻE TAKIEJ FUNKCJI W MOIM AUCIE POPROSTU NIE MA .\

BARDZO PROSZĘ O POMOC .. WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKIE WPISY

POZDRAWIAM\

MROZEK

• Moderatorzy
Opublikowano

Następnym razem używaj też małych liter :-)

Tym razem podaruję jako nowemu....

Opublikowano

Masz pewnie zegary z małym lcd po prawej stronie, one nie mają podświetlenia, o takie:

http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2011/08/BMW-F10-520D-Sedan-Instrument-Cluster.jpg

a kolega ma już takie, z lcd przez całą szerokość:

http://www.team-bhp.com/carpics/BMW530d/l/BMW-530d-06.jpg

Opublikowano
dokladnie tak jak napisaleś --ja mam te u góry -- kolega te na dole --czyli on ma nowsze ? oba samochody sa z listopada 2011 roku ?
Opublikowano

OK Poczekam . Niestety nie jestem w tym biegły --jesli Ci się uda to daj znać. , gdz :evil: ie i kiedy ktoś móglby dograć ten element do oprogramowania

pozdrawiam