Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Szukałem na forum ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. Widziałem, iż inni też się odbijali od tematu - więc pozwólcie, że założe nowy.

Chodzi o fakt podłączenia telefonu komórkowego poprzez bluetooth w radiu BMW PROFESSIONAL. Na początek może głupie pytanie ale jestem posiadaczem e92 coupe od niedawna - czy radio BMW PROFFESIONAL zawsze posiada Bluetooth ? Słyszałem taka wersję, że jeżeli ktoś ma czujniki cofania tył w standardzie to ma też "blutocza" jeżeli się mylę wyprowadźcie mnie z błedu :-)

I idziemy dalej czyli jak to podłączyć ? jak skonfigurować ? Mam w MENU taką opcję jak BMW i taki ludzik z słuchawką - i są wpisane trzy numery chyba, dilera i jakieś dwa inne pewnie standardowe... czytałem, iż żeby zapiać telefonu do blutocza trzymamy słuchawkę tą skrajną na radiu - nie działa to u mnie...

z góry dziękuje za odpowiedź oraz za wyrozumiałość :)

Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano

Posidanie PDC nie ma nic wspólnego z bluettoth ...

Podaj numer vin to dokładnie określe co masz w aucie... Spokojnie można podłączyć modul bluettoth który będzie współpracował z Twoim radiem professional

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
no to ktoś mnie wprowadzil w blad... w radiu wszyskie opcje mam tylko nie wiem czy daja takie radia w standardzie i tylko w niektorych wkladaja bt? w kierownicy tez obsluga telefonu jest w schowku brak adaptera.
Opublikowano
no już też wiem, że nie posiadam bt. Dziękuje za odp. zamykam temat. Pozdrawiam