Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uskladalem wkoncu na wymarzone felgi i chcialem prosic o pomoc mianowicie nie wiem jaka ma byc szerokosc felgi jesli chce miec dokladnie pod opony 225/45 r17 tak rzeby wystalala opona a nie rant felgi. a kolejne pytanie to jaka jest tolerancja co do szrokosci czy na tę sama felge moge zalozyc np.245?:) z gory dzieki:P

a chce cos takiego

http://allegro.pl/nowe-felgi-bmw-m3-new-5x120-17-cali-e46-e90-e91-i2485473454.html

Opublikowano
Jeśli mogę wtrącić swoją opinię, to osobiście szukałbym oryginalnych BMW (używanych w ładnym stanie), bo takie mogą Cię szybko wytrącić z drogi i równowagi.
Opublikowano
oryginalnych jest pelno bo widze ze chcesz 17tki... szukaj na allegro lub tablica.pl sa w super cenach i nawet w super stanach
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano (edytowane)
Ogólnie wybrałeś jeden z najlepszych wzorów, ponieważ nadają bryle muskularności, zamykają wnęki nadkoli. Wyjście ramion z wnętrza "kotła" na jego rant to designerski chwyt, który wpływa na nasz odbiór felgi jako zdecydowanie większej niż faktycznie jest. Osobiście uwielbiam styling 50. Te z fotki podjeżdżają stylingiem 135. Edytowane przez yoshimura01
Opublikowano
Widzialem takie w Niemczech 2 dni temu jak bylem w wersji Cabrio tyle ze 19cali wygladaly bosko i w e91 tez fajnie wygladaja:P a mozecie mi powiedziec na jakiej stronce dostal bym orginaly i za ile ? a szerokosc 8 spacuje pod te opony bo to niby 0.5 cala roznicy a na necie nie ma 7.5 z takiego wzoru
Opublikowano
Teraz juz nie wiem co mam robic miałem brac te za 1800zl ale mowicie ze to chinskie i zaraz je szlak trafi. orginalnych nie moge nigdzie znalesc ma ktos linka z jakas stronka? pewnie kosztuju ze 3 razy tyle :[

Wiem że wygląd na fotkach i cena kuszą, ale nie warto. Będziesz je co chwilę prostował i stracisz sporo nerwów i kasy. Oryginalna felga, która Ci się podoba jest nie do dostania w rozmiarze 17 cali.

Polecam Ci przyjrzeć się innym felgom - na pewno znajdziesz coś w swoim guście. :cool2:

Opublikowano
kolego ja mam do sprzedania styling 135 18cali czarne mam fakture zakupu z salonu bmw w Holandii nie bede pisał ile kosztowały .

masz moze jakies foty tych felg bo tez szukam i szukam... do czarnej czarne felgi i przyciemka i bede jak "faceci w czerni" ;) czekam na kontakt od Ciebie

Opublikowano
ja sie zastanawiam na style 95 a style 135... musza byc w srodku wklesle i jak najbardzie wypukle od zewnatrz :) ma ktos takie??
Opublikowano
bubu te felgi ze zdjęcia nie są takie jak moje. podobne lecz nie takie same. inny wzór i moje nie sa matowe. mam domu faktue zakupu salonie bmw w Holandii od poprzedniego własciciela samochodu. cena to 2499 euro z oponami 3499 e. Więc troche w te ceny z allegro po 1500zł nie wierze . Może się myle ale to tylko moje zdanie. Mieszkam i pracuje w belgii i tutaj tez u miejscowych przewaznie marokańskich zakładach wulkanizacyjnych (nie renomowane) wiszą na ścianach nowiutkie felgi przeróżnych marek w cenach do 500 e (nawet 19 cali ),lecz to wszystko ma tylko kapselki lub znaczki dobrych marek a reszta pochodzi z chin, przede wszystkim nie ważą tyle co do oryginalne. Co do zdjęcia felg to aktualnie jestem w belgi autem i mam założone 16 a 18 mam w Polsce w garażu. Jeśli podał byś mi maila to znajdę na kompie jakieś starsze zdjęcia. Pozdrawiam
Opublikowano
to nie są oryginalne felgi BMW to rzecz jasna Chińczyk. Kupiłem takie felgi 2.5 roku temu i do dziś (zapewniam że baardzo duzo jezdze) na oponie 45 nie mam z nimi absolutnie żadnych problemów poza jednym który czeka każdego kto je kupi. Mianowicie po mniej więcej 1.5 roku użytkowania całe czoła felgi poprostu się rozwarstwiają sam nie wiem jak to nazwać bo ogólnie to bardzo dziwny i zapewne kiepskiej jakości stop. Nie zadbasz o to w żaden sposób temu sie nie da zapobiec. Ja swoje felgi w stanie zaawansowanego rozkładu zawiozłem do znajomego który poleruje felgi aluminiowe i po prawie tygodniu prac nad nimi oraz przklinaniu mnie zobaczyłem efekt niesamowity. Całe czoło felgi wygląda mega lepiej w porównaniu to świeżo kupionych na allegro wogóle nie ma o czym gadać :D Fakt trzeba troszke bardziej dbać niż o chromy np nie myc auta na szczotach ale efekt naprawde zaskakujący. Oczywiście zgadzam się z kolegami że jest to Chińczyk i też żałowałem ich zakupu ale gdy wyjechały z polerki przestałem żałować i do dziś jest bardzo malina :D
Opublikowano
powiem tylko tyle, że jeżdżę już na drugim komplecie od tego sprzedawcy wcześniej 18 a teraz 16, 18 mi nie pasowały na codzienne dojazdy teraz mam 16 model Fabiana, po 2 sezonach jak nowe a nie jeżdżę po autostradach i czasem aż mnie sciska na przejazdach itp a poza tym ile każdy z nas bedzie na nich jezdzil 3-4 lata :D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
jak zarezykowalem te 1800zl za felgi co bedzie za ile sie po krzywia i wyplakna albo co .firma w ktorej kupilem z busko zdroju mowi ze te felgi sa z wloch z atestem a nie chinczyk wiec zobaczymy . dzis w niemczech widzialem e92 m3 z tymi felgami 19 cali najladniejsza felga do seri 3 e46 moim zdanie,m