Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z rzutnikiem Head-up, zauważyłem ze obraz w na szybie jest jakby pochylony (jak się coś tam przekrzywiło) i teraz nasuwa się pytanie czy aby zdemontować wyświetlacz muszę wyciągać całą deskę? Czy demontować szybę? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
  • Moderatorzy
Opublikowano
Spróbuj do kolegó z forum: BMW_NAVI_GARAGE
Opublikowano
Kolego deski nie musisz ściągać posiadam to samo w swoim śmigiełku i jedyna rzecz jaka musisz zrobić to zdemontować wyświetlacz od navi kompletnie.Z lewej strony we wnęce po ekranie navi masz sruby do regulacji konta rzutnika którym rególujesz wysokośćna ktorej chcesz go widzieć (zależnie od wzrostu i połozenia fotela) i lewo prawo przesuniecie.Pozatym mozesz w Inpie zmienić sobie kolorki podswietlenia chyba są 3 opcje ztego co pamietam.Powodzeniaq.
Opublikowano
Kolego deski nie musisz ściągać posiadam to samo w swoim śmigiełku i jedyna rzecz jaka musisz zrobić to zdemontować wyświetlacz od navi kompletnie.Z lewej strony we wnęce po ekranie navi masz sruby do regulacji konta rzutnika którym rególujesz wysokośćna ktorej chcesz go widzieć (zależnie od wzrostu i połozenia fotela) i lewo prawo przesuniecie.Pozatym mozesz w Inpie zmienić sobie kolorki podswietlenia chyba są 3 opcje ztego co pamietam.Powodzeniaq.

OK a napisz mi gdzie ta śruba się znajduje, może jakaś fotka? :)

Opublikowano
Śruby służą do fizycznej regulacji rzutnika i chyba elektronicznie go nie mozna podnieść czy przesunąć dlatego sa te dwie regulacje góra dół i lewo prawo, aha kolego napisz mi co Ci wyskakuje jakie opcje na wyswietlaczu