Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy jak zmienic żarówki z tyłu w bmw e91 mam problem nie wiem czy mam spalone żarówki w tylnym swietle czy coś przestałą łączyc pojawił sie komunikat w idrive REAR LIGHT FAILURE. zaraz po pojawieniu postukałem po obudowie lampy swiatła się zapaliły komunikat zniknął jednak dzisiaj to niepomogło dlatego prosze o instrukcje zmiany zarówek w tylnich lampach
Opublikowano

Wyjmij wkłady z lamp i przeleć styki papierem ściernym, tylko delikatnie.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Wg mnie zaczynaja Ci pekac kable ktore ida do swiatel. Na laczeniu dachu z klapa bagaznika idzie wiazka i to w niej najczesciej kable sie przelamuja, zaryzykowalbym nawet stwierdzenie ze w kazdej E91 wczesniej czy pozniej ale kiedys na pewno te kable pekna i beda do naprawy. Kiedy to nastapi? Zalezy jak czesto zagladaz do bagaznika :D

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano

Żarówki w błotnikach (prawa strona):

1.Otworzyć płytę podłogi 2.Obrócić o 90 stopni śruby pokrywy (ta z siatką) i ją wyciągnąć 3.Potem masz jak po lewej stronie.

Żarówki w klapie: 1. Odchylić pokrywę (3 zatrzaski) konieczny śrubokręt 2.Odchylić izolację 3.Zdjąć oprawę.

STRONA 193 instrukcji obsługi...

arti200. Pozdrawiam!
  • 5 lat później...
Opublikowano

Bo u mnie wygląda tak. Światło postojowe i stop. Wtedy błędu nie ma na komputerze.

a3d302a47f8b.jpg

A tak jak wyjme żarówkę od pozycji (tak jakby się przepalila) jest błąd.

c370835084f8.jpg

Czy tak jest prawidłowo, że światło stop to jedna żarówka?