Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VDO - Vertical dimension of occlusion

natomiast wskazówki można pomalować na czerwono specjalnym lakierem i efekt bedzie ten sam (a nawet lepszy) bez demontowania wskazówek

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

będzie widać smugi i sznyty od pociągniecia pędzla poza tym nierównomiernie bedą prześitywać innymi słowy bedzie widac że pomalowane nie wspomne że ryzyko zniszczenia farbą blatu jest równie duże jak nie wieksze i nie ma opcji naprawy ... nie ma tez porównania z oryginalnymi wskazówkami wykonanymi absolutnie perfekcyjnie

yoshimura ... czarne skórzane SportSitze to jest to co najpiękniejsze- zawsze uważałem ten składnik jako najwiekszy lans- klasa !

Opublikowano
yoshimura ... czarne skórzane SportSitze to jest to co najpiękniejsze- zawsze uważałem ten składnik jako najwiekszy lans- klasa !

Ja również tak uważam :wink: pozdr

Opublikowano
Wrzuciłem dzisiaj ramki. "Defekty" nie rzucają się w oczy, więc za bardzo nie chce mi się bawić w odsyłanie do sprzedawcy. Łapy się trzęsły, żeby nic nie uszkodzić w zegarach, ale udało się wszystko bardzo sprawnie zamontować. Efekt rewelacyjny! Polecam ramki matowe. W prawdzie nie widziałem na żywo ramek w połysku, ale wydaje mi się, że matowe mniej rzucają się na oczy, w sensie, że nie bije po oczach coś świecącego a po zapaleniu świateł ramki i tak są bardzo fajnie podświetlone i trochę się błyszczą. Bardzo polecam bo zegary faktycznie wyglądają bardziej nowocześnie i "sportowo" :)