Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podłączasz w wejście oryginalnej kostki zmieniarki przy radiu i tyle ale trzeba sobie wyprowadzić kabelek np. do schowka lub na zewnątrz .Jeśli masz oryginalną instalację to można też zamiast niej z tyłu podłączyć. Inaczej się nie da niestety
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Takich urządzeń na Allegro jest pełno od dawna. Sam z niego korzystam. Cóż akurat w tym niesamowitego? Może tylko BT, a i tak ostatecznie większość (ja także) korzystają tylko z USB. sterowanie z radia to podstawa, a multifunkcja z kierownicy - łaski nie robi, musi działać. Co do jakości się nie wypowiem, ale na swoje sporo tańsze cudo nie narzekam.
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano
ale na swoje sporo tańsze cudo nie narzekam.

sporo tansze?czyli jakie i za ile?;p bo sam szukam czegos dla siebie :)

Opublikowano

Od dawna korzystam z popularnego "xcarlinka " czyli zmieniarki na kartę SD lub pod "pena" USB.

Ostatnio znalazłem do niego w sieci dodatkowy moduł BT z mikrofonem na przewodzie. Układ BT wpina się w port mini USB w"xcarlinka" następnie paruje z telefonem i gotowe.

Gdy wchodzisz do auta ,komóra łączy się automatycznie z BT w aucie. Gdy przychodzi połączenie ,wycisza muzykę a dźwięk rozmowy idzie z głośników samochodu . Jakość hm........ jak to bywa z BT na 4 może 4+.

Jeśli komórka jest połączona z BT i uruchomię w niej odtwarzanie muzyki dźwięk jest odtwarzany tak jak z zewnętrznego źródła (radiowe AUX)

Patent działa gdy radio jest włączone i gdy słuchamy muzyki z "xcarlinka" gdy słuchamy radia jest "bryndza"

tu więcej : http://www.xcarlink.com/show_info.asp?product_ID=303

Pozdrawiam Krzysiek

Doskonale znam aplikacje diagnostyczne DIS i Inpę , diesel w BMW jest prosty.

Masz awarię ,kłopoty,szukasz pomocy..forum to dobre miejsce aby znaleźć odpowiedź na swoje pytanie.

Po prostu napisz w czym kłopot, wspólnie znajdziemy rozwiązanie.

http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/qo536_ccc.jpg

Opublikowano
Wiecie co, przepraszam Was, bo to co kupiłem to właśnie xcarlink, ale jak go kupowałem kosztował ponad dwie stówy... nie interesowałem się cenami, a tu faktycznie, prawie czterysta. Fart...
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano

te Yatour czy jakoś tak nie są za dobre i problemy z działaniem są. Można poczytać chyba na bmw-sport i raczej rzadko się zdarza ktoś komu się to nie zawiesza, nie wyłącza itp.

Myśle ze droższy xcarlink to lepsze rozwiązanie.

szukam