Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdziele przeciez ten srodek to jest jakas warjacja jak na ten rok :>a mozw wlasciciel ma szrot i se przerabial na nowsza choc w to nie wierze .lewarek od automatu ale skorzana obudowa lewarka od manuala ja pierdziele hehe.

moze tak jak by ktos chcial sobie przerabiac na nowsze to nie wieze ze by byl taki glupi i wlozyl w to tyle kasy bo to nie kosztuje 200 czy 500 zl ..wg mnie napewno cos sie dzialo z orginalnym srodkiem od tak nikt by sobie nie wymienil calego wnetrza mysle ze okazac sie moze ze nie tylko srodek jest od innej furki :>wydaje mi sie tez ze kolezka mial dwa auta zrobil jedno i hula ...pomieszanie kur.. z mułem

Opublikowano

Z tym wnętrzem to może być różnie. Ja mam u siebie taka akcję że mata grzewcza kierowcy wypaliła mi dziurę w poszyciu. Skórę można by naprawić, ale maty podobno się nie da, a jedno z drugim jest zintegrowane. W ASO mogę kupić nowe poszycie siedziska z matą za jakieś 2600zł. Za tyle samo da się dorwać na allegro całe używane wnętrze z fotelami komfort w kolor, a teraz mam zwykłe, więc zyskałbym dodatkowo. Z tego kupionego mógłbym jeszcze odsprzedać wszystkie boczki i tylną kanapę bo w sumie potrzebne mi tylko stołki przód. No i co byście zrobili w takiej sytuacji? :D

Mnie powstrzymuje tylko to, że potem przy sprzedaży zaraz będzie że z dwóch złożony, po powodzi, po pożarze itp itd....

Opublikowano
Mnie powstrzymuje tylko to, że potem przy sprzedaży zaraz będzie że z dwóch złożony, po powodzi, po pożarze itp itd....

Nie nakręcajmy się tak. To twój samochód, robisz go pod siebie, a nie przyszłego właściciela. A jak już masz taką spinę, że nie sprzedaż to zrób zdjęcia przed i po.

Ja mam najtańsze siedzenia w materiale i na pewno w końcu wymienię na skórę, bo tak jak piszesz, można tanio całość dorwać na allegro.

Opublikowano

Koledzy nie bardzo rozumiem co Wam chodzi z tym autkiem przecież jest jak byk w tytule indyvidual i o czymś musi to świadczyć z tymi przeróbkami :mrgreen: .

Trzeba przyznać, że fotki autka z aukcji bardzo ładne :wink: .

Opublikowano
W ASO mogę kupić nowe poszycie siedziska z matą za jakieś 2600zł. Za tyle samo da się dorwać na allegro całe używane wnętrze z fotelami komfort w kolor, a teraz mam zwykłe, więc zyskałbym dodatkowo.

Słuszna uwaga, być może poprzedni właściciel zrobił tak samo. Ale jak to zwykle bywa ile osób tyle teorii spiskowych, a jak narazie jeszcze nikt nie oglądał auta na żywo :roll:

Ale ten tunel od manuala to faktycznie indyvidual :wink:

W każdym razie autko jest już sprzedane, może nowy właściciel pojawi się na forum i odgrzebie ten temat :twisted: