Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W zeszłym tygodniu będąc w Coburgu spotkałem u dealera bmw piękną 1 2008 r Hartge w środku dodatki performance , mam pytanie czy ktoś z szanownych forunowiczów jeździł czymś takim? Jak wygląda kwesia serwisu w Polsce? Ile jest tam części hartge (wtryski? , wydech? Przeguby?) bo wiem że do tanich nie należą . Nie ukrywam że nosze sie z zamiarem wymiany swojego drugiego autka ( czyli auta żony)118 d e 87 na tą 150i. Z góry dziękuje za odpowiedz.
Opublikowano
http://bmwclubuae.com/forum/showthread.php?2387-BMW-150i-Hartge-V8 , tu jest opis, masz te auto również na youtubie 150 i hartge , generalnie zastanawiam się jaki jest tam mapa czy nie kombinowali coś z wtryskami , kompem itp..., żebyb sobie w kolano nie strzelił i najbliższy serwis miał w Monachium :) cena jest bardzo dobra a sprzedaje Aso więc lampka sie zapala, pozatym niewiele mają do powiedzenia o tym autku,wszędzie co niepokojące masz logo hartge na bloku silnika bmw,brak navi, kiera nie multifunkcja obszyta alcantarą , tak jak i całe wnętrze, fotele performance generalnie zero dodatków wydech umieszczony centralnie z tyłu.
Opublikowano

tak dla wszystkich, mógłbyś powiedzieć jaka jest cena ? żeby zaspokoić ciekawość :lol:

tak nawiasem mówiąc, 5 L V8 450 Km całkiem sporo jak na taka mała budę, widzę tylko jeden mały mankament (chyba że tu jest inaczej) 51 l zbiornik paliwa :wink: co chwilę na stację trzeba zaglądać :duh: z tego co piszesz duży skok z 118 d na 150i :o . Musisz być wielkim wielbicielem jedynek żeby taki nietypowy egzemplarz kupić, w e87 największy seryjny motor to 3 L i 265 Km, chyba więcej nie trzeba. Jak szukasz sportowych osiągów i wrażeń to ja bym szukał typowego M najlepiej w E60 (auto moich marzeń :roll: ). Tak czy siak powodzenia w zakupie, jak Ci się uda kupić będziesz chyba jedynym właścicielem takiego egzemplarza w kraju nad Wisłą. :cool2:

Opublikowano
26 tys euro netto dla mnie bo vat unijny :D a faktycznie mam 2 bmki i e 60 też jeżdziłem, ale jedynka z szerokiej gamy bmw mi najbardziej przypasowała autko szyte dla mnie na miare :D właśnie wysmarowałem maila do bmw pfiffer w coburgu aby mi dokładnie opisali co i jak jest tej 150i ile z bmw ile z hartge.