Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż kupiłem ostatnio bmw 730d z roku 2004 i włożyłem do niej płyte ze swojego starego bmw e39 z roku 2000, i nawigacja mi nie działa czemu tak się dzieje i jaką nawigację mam kupić żeby działała? I dalej drugi problem otóż mam włożoną kartę wszystko niby pięknie działa da się dzwonić z tego wysuwanego telefonu (tzn wybierać numer), ale ten telefon który się wyjmuje ze skrytki nie działa wyświetlacz jest podświetlony po naciśnięciu jakiegokolwiek klawisza słychać dźwięk, ale nic na wyświetlaczu nie ma i po wpisaniu numeru na tym telefonie nr nie pokazuje się na wyświetlaczu. O co chodzi? Proszę o pomoc!

Z góry dziękuje!

Opublikowano
Co do mapy to mam nowe mapy oryginalne BMW 2012 i używaną 2008 gdybyś chciał... pisz na priv. Co do telefonu to sprawdź czy w opcjach idrive - lewy dolny róg - masz włączony bluetooth. pozdr
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Pisze DVD na środku, ale z boku jest lampka która się nie świeci i pisze obok niej małymi literkami CD IN. Chodzi mi po prostu czy mam kupić płytę w wersji PRO czy jakąś inną. Co do telefonu to nie znalazłem w iDrive jak to zresetować... Nie chodzi mi o telefon mój tylko ten który już był w BMW ten duży czarny że na nim się nic nie wyświetla lecz tylko się podświetla na pomarańczowo ekran, a po naciśnięciu jakiegokolwiek przycisku na telefonie nic się nie dzieje tylko słychać dźwięk przyciskania (pip) Nie wiem mam go jakoś zresetować czy coś w tym stylu, czy jest do wymiany? Edytowane przez TaurusPL
Opublikowano

TaurusPL no ewidentnie coś z wyświetlaczem, skoro dzwoni ale nic nie widać.

Map do 320d musisz szukać na internecie, na allegro jest tego dużo w dobrych cenach. Nie spotkałem się z takimi na chomikuj czy gdzieś ale też na pewno są.

Petrolhead
Opublikowano

viewtopic.php?f=91&t=169098

Tutaj możecie pobrać. Niestety, ale mam chyba popsuty czytnik ponieważ wkładałem różne płyty z nawigacjami (tą pobraną z linku z góry, z mojej starej 5, od kolegi) i żadna mi nie działa , a niby wszystkie są kompatybilne z 7. Pisze że jest Inicjacja, a potem brak płyty... Czy to wina lasera i wymienić tylko jego czy coś innego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś się orientuje, gdzie i za ile można wymienić taki laser w E65 ? ( W-wa)

Jaki jest koszt takiej płytki z mapą 2012r ?

Opublikowano
Co do mapy to mam nowe mapy oryginalne BMW 2012 i używaną 2008 gdybyś chciał... pisz na priv. Co do telefonu to sprawdź czy w opcjach idrive - lewy dolny róg - masz włączony bluetooth. pozdr

witam czy masz może instrukcje po polsku do BMW 730 d E65 niedziała mi też nawigacja i telefon a mam ją dopiero miesiąc czy możesz mi pomóc dzięki wacjan