Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z góry przeraszam moderatorów o brak nr VIN (proszę o wyrozumiałość)

Niedługo zabieram się za szukanie BMW E46 320td compact 150KM Oto jedna z propozycji które będę oglądał jako pierwsze:

http://moto.allegro.pl/bmw-e-46-320td-compact-piekna-i2467722460.html

Proszę o ocenę auta i opisanie co rzuca się na oko z wad-z góry dziękuję

Edytowane przez shorty1988
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przepraszasz a regulamin czytałeś dokładnie czy po łebkach?

viewtopic.php?f=44&t=72889

1 wątek=1 auto

Zamiast rubryki "przebieg" powinna być "stan licznika" :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak dla mnie mina może być.

te fotele do przebiegu 200+ zasadniczo nie noszą śladów zużycia.

facet nie chwali się żadnymi papierami.

spróbuj przebieg zweryfikować bo X2

i historię serwisową ponieważ jak nie był to możesz sporo wtopić, a cena mocno promocyjna.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Popatrz na kierownicę..przebieg x2 :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z góry przeraszam moderatorów o brak nr VIN (proszę o wyrozumiałość)

Niedługo zabieram się za szukanie BMW E46 320td compact 150KM Oto jedna z propozycji które będę oglądał jako pierwsze:

http://moto.allegro.pl/bmw-e-46-320td-compact-piekna-i2467722460.html

Proszę o ocenę auta i opisanie co rzuca się na oko z wad-z góry dziękuję

Nie przepraszaj tylko załatwiaj VIN od sprzedającego. A jak nie chce dać to daj sobie spokój z tym egzemplarzem. :lol:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Dzwoniłem do gościa ale zapomniałem pytać o nr VIN w każdym razie auto posiada książkę serwisową (wszystko podobno udokumentowane)-jutro jadę oglądać i zdam szczegółową relację co do pracy silnika i zawieszenia (bo będę go sprawdzał na stacji diagnostycznej)
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie zapomnij spisac VIN podczas ogledzin, dodasz do tytulu, dla potomnych :cool2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
I jak autko dokładnie sprawdzone ............. (nie wiem czy wyszukiwać jakieś mankamenty :wink: z fotek).
Opublikowano
Autko kupione-jestem szczęśliwym posiadaczem bmw e46 320td- Pan bardzo miły i bez żadnego marudzenia godził się na wszelakie dłubanie w aucie (byłem na stacji diagnostycznej) ogolnie autko bez zarzutu, ładnie się zbiera, nie kopci, przebieg udokumentowany balgijskim carpassem. Z wad- wnętrze nieco zaniedbane tzn dywaniki do wymiany, i cały do czyszczenia tzn okolice dywaników itd kilka małych zaprawek na lakierze ale bez konieczności nagłej wizyty u lakiernika.
Opublikowano
No to pogratulować, najważniejsze :arrow: zadowolony nowy nabywca ;) .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie chce mi się wierzyć z ten przebieg, bo wg mnie x2 :? ale jak jest ok i jesteś zadowolony to szerokiej drogi :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Maniek teraz to ni ma znaczenia :roll: , najważniejsze to autko dopieścić aby śmigało bezawaryjnie :) .
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.