Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Dlaczego BMW jest tak awaryjne ? Jeździłem (całe szczęscie ,że sprzedałem) modelem 320i i psuło się tam dosłownie wszystko.

Kilka razy w trasie jadąc na wakacje z rodziną samochód stawał i musiał wracać na lawecie :roll: Coś słabiutko z tą Bawarią.

Wkurzająca elektronika ,która lubi się psuć i inne pierdoły... Kupnem BMW popełniłem ogólny błąd życiowy i całe szczęście ,że

jeżdżąc moim obecnym Lexusem IS 250 nie martwię się czy do jadę z punktu A do punktu B ... tego też wam z całego serca

życzę. Jednak sprawdza się ,że skrót BWM oznacza będziesz miał wydatki. Żeby nie było mam kilku dobrych znajomych ,którzy

śmigają bawarią i mają problemy.

Pozdrawiam

Edytowane przez BULLS
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, musiałeś marnie trafić, ja mam już czwarte BMW i nigdy mnie nie zawiodły.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Dlaczego BMW jest tak awaryjne ? Jeździłem (całe szczęscie ,że sprzedałem) modelem 320i i psuło się tam dosłownie wszystko.

Kilka razy w trasie jadąc na wakacje z rodziną samochód stawał i musiał wracać na lawecie :roll: Coś słabiutko z tą Bawarią.

Wkurzająca elektronika ,która lubi się psuć i inne pierdoły... Kupnem BMW popełniłem ogólny błąd życiowy i całe szczęście ,że

jeżdżąc moim obecnym Lexusem IS 250 nie martwię się czy do jadę z punktu A do punktu B ... tego też wam z całego serca

życzę. Jednak sprawdza się ,że skrót BWM oznacza będziesz miał wydatki. Żeby nie było mam kilku dobrych znajomych ,którzy

śmigają bawarią i mają problemy.

Pozdrawiam

A ja znam parę osób, którzy mają problemy z lexusami. Bo kupili gówno. Poza tym, nie wiem, po co się tu rejestrowałeś - zeby tylko ten 1 post napisac?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wszystko zależy od modelu który kupisz.

Obecnie niby Volkswagen króluje jeżeli chodzi o bezawaryjność, a o problemach ojca

z jego VW wole nie wspominać.. wymieniał już praktycznie wszystko.

Grunt to kupić dobre BMW, a do tego przyda się odpowiedni człowiek ( Polecam Szymon-o)

Opublikowano
Jeżdze 20 letnim BMW i mnie nie zawiodlo jeszcze... ale powiem wam ciekawostke ze silnik francuski 1.5 DCI póki chodzi jest dobrze ale jesli przyjdzie sie do remontu to klękajcie narody. Jakie by to nie bylo 1.5 DCI po remoncie nie chodzi kuleje strasznie na 10 silników moze 1 pochodzi dluzej jak 2 lata. Tu jedynie wymiana silnika na inny to rozsadny wybór no normalnie porażka
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a i ja sobie napisze:

kolego kupiłeś szrota to Ci się psuł. Szrot niezależnie od marki się psuje, więc jak nie znasz się na autkach to zdaj się na oględziny autka przez osobę która ma troszkę pojęcia o autkach lub licz na szczęście. :)

ps. jak najdłuższej bezawaryjnej jazdy życzę teraz leksusem. Oczywiście SZCZERZE :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Sądzimy, że jako kolejna osoba odkopujesz temat, który nic nie wnosi i został napisany dla samego napisania.