Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Witam

Przed chwilą pojawiła się możliwość dopisywania w profilu swojego numeru Gadu-Gadu. W związku z tym zapraszam do modyfikacji swoich danych :)

Instrukcja dla osób słabiej orientujących się w sprawach komputerowych:

1. należy zalogować się

2. w górnym menu wybrać "Profil"

3. w odpowiednim miejscu wpisać swój numer GG

4. przycisnąć na dole "Wyślij".

Obecna zmiana została wprowadzona dzięki koledze Reef'owi z Ogólnopolskiego Rejestru Rekinów (http://www.reef.eu.org) za co mu serdecznie w tym miejscu dziękujemy :) .

Mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości nasze forum wzbogaci się o następne funkcjonalności.

Pozdrawiam

Admin

• Moderatorzy
Opublikowano

A od dziś można w profilu umieścić model samochodu którym jeździcie :) Po takiej zmianie przy każdym poście jaki napiszecie będzie się ukazywał model Waszego BMW co niejednokrotnie może ułatwić pomoc w rozwiązywaniu problemów.

Zapraszam do uzupełniania :)

Pozdrawiam

Admin

• Członkowie klubu
Opublikowano

Prośba do Wszystkich:

Jeśli możecie, to uzupełnijcie we własnych profilach pola "Skąd" i "Moje BMW" - one pojawiają się przy każdym poście.

Dużo łatwiej będzie pomóc \ poradzić się osoby z okolicy, lub z tym samym autem.

A nie mówię już o przypadkach, gdy ktos prosi o pomoc, a nie pisze, o które BMW mu chodzi... a tak - problem z głowy 8)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Popieram zmiany na forum. U mnie auto... będzie miejmy nadzieję, że niedługo :wink: Czekamy na nowe zmiany :D miejmy nadzieję, że też równie dobre

Ps. Czy przy nieposiadaniu auta mam wpisywać brak :?:

• Członkowie klubu
Opublikowano
Czy przy nieposiadaniu auta mam wpisywać brak :?:

Wiesz... generalnie to nie ma żadnego szablonu i "przymusu"... Możesz wpisać co chcesz... byle z sensem :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 3 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Czy wszyscy już dokonali zmian w swoim profilu? :) Chyba nie... :( A przecież to dla Waszej wygody zostały wprowadzone...

Dziękuję tym którzy już zmienili profil a pozostałych zapraszam 8)

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Cfanie. Admin brzmi groźnie i wszyscy się słuchają :lol: Oki mam jeszcze jedną propozycję: może dałoby się, aby Giełda była w takiej formie jak to forum. Uważam, że tak jest przejrzyściej i wiem, że wolę oglądać ogłoszenia w takiej formie ( np. na innych stronach jak http://forum.audiklub.pl/ ) a w obecnej nie bardzo chce mi się przeglądać. To jest tylko moja propozycja, więc mnie nie bić jak mówię źle :D
Opublikowano

Witam.

Tez duzo chetniej przegladaloby sie gielde gdyby byla ona bardziej przejzysta...wiecie o co chodzi :)

Pozdrawiam

BMW wieczna miłość...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Zgodnie z sugestią uruchomiliśmy "Giełdę" pod tym forum.

Poniżej kilka zasad korzystania z niej.

1. Aby korzystać z "Giełdy" nie trzeba się rejestrować i logować. Po prostu: wchodzisz i piszesz.

2. Zamieszczone ogłoszenia będą automatycznie kasowane po 90 dniach od zamieszczenia ostatniej odpowiedzi.

3. Bardzo prosimy o umieszczanie w temacie ogłoszenia czy dotyczy ono kupna czy sprzedaży.

Uwaga:

BMW Klub Polska nie bierze żadnej odpowiedzialności za treść i rzetelność prezentowanych tutaj ogłoszeń!

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Wchodzę na stronę główną forum, a tu zaskoczenie :shock: tak szybko chyba na żadnym forum nikt nie wprowadza zmian. Ale to dobrze teraz można z samą przyjemnością oglądać giełdę. Dzięki za uwzględnienie propozycji. Oby więcej takich zmian na lepsze. :wink:

Pozdrawiam Piotr

Opublikowano
Widzę nowe zmiany. Mam pytanie: te czerwone samochodziki oznaczają, jak długo jest ktoś na forum zarejestrowany:?: Poza tym fajny jest ten wpis Zanim zapytasz - POSZUKAJ! (to chyba u osób które są nowe). Informujcie o nowych zmianach (żeby wszystko było jasne :wink: )
  • Moderatorzy
Opublikowano

Logo BMW (wcześniej były samochodziki) oznaczają ilość napisanych postów:

0 - 15 - brak logo

15-75 - 1 x logo

75-200 - 2 x logo

200-700 - 3 x logo

700-1200 - 4 x logo

pow. 1200 - 5 x logo

Napis "Zanim zapytasz - POSZUKAJ!" pojawia się przy osobach które napisały do tej pory na forum mniej niż 15 postów.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Mam nową propozycję odnośnie zmian na forum. Nie wiem czy jest to dobry pomysł, ale.... Może warto otworzyć przyklejony temat, w którym byłyby umieszczone linki do różnych stron. Mogłyby być z krótkim opisem (co zawiera strona, do której podajemy link). Linki byłyby związane głównie z naprawami, książkami serwisowymi do BMW. Jest jeden temat związany z gazem i jest on bardzo dobrym ułatwieniem dla osób, które są zainteresowane tym tematem. Ten temat także mógłby pomóc. Wiem, że w różnych tematach umieszczone są linki, ale ciężko je znaleźć. To jest tylko propozycja, może niech inni powiedzą, co o tym myślą (i Admin of course)
  • 6 miesięcy temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Nastąpiła kolejna zmiana choć mało widoczna na pierwszy rzut oka :)

Dodałem nowe emotikonki. Co prawda tylko kilka sztuk ale może się Wam spodobają... Aby je zobaczyć należy kliknąć napis "Więcej ikon" pod ikonkami.

Nowe emoty podesłał sebast.

Pozdrawiam

Admin

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
No i ja mam nową propozycję. Może dobrze by było dodać jakiś przyklejony temat gdzie wszyscy nowi by się witali ?? Ostatnio nowych tematów typu "witam" jest parę więc można by było założyć jeden taki temat. Nowi mogli by powiedzieć w paru słowach czym jeźdzą, czym jeździli itp. ??
  • Moderatorzy
Opublikowano
No i ja mam nową propozycję. Może dobrze by było dodać jakiś przyklejony temat gdzie wszyscy nowi by się witali ?? Ostatnio nowych tematów typu "witam" jest parę więc można by było założyć jeden taki temat. Nowi mogli by powiedzieć w paru słowach czym jeźdzą, czym jeździli itp. ??

Wątek założyłem. W związku z tym wszelkie powitania zamieszczone gdzie indziej będę kasował.

Pozdrawiam

Admin