Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/czarne-bmw-520d-karmelowe-skory-navi16-9-bixenon-i2443359341.html

Witam, mój szwagier interesuje się tym autem. Mimo iż nie znam się zbytnio na E60 to wydaje mi się że że w 2008 były już tylko 177km a nie 163. Mam rację?

Poza tym obok tego kółeczka do sterowania komputerem (sorry że kaleczę ale nie pamiętam jak to się nazywa) jest tylko jeden przycisk menu, a wydaje mi się że w poliftach było więcej?

Moglibyście jeszcze zaanalizować co może być jeszcze nie tak z tym autem?

Dziękuję bardzo za odpowiedź z góry i pozdrawiam serdecznie!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Największym problemem auta jest sprzedawca..handlarz z płocka :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
wiem że handlarze to oszuści, wydaje mi się że z Niemiec to taka pintka powinna mieć więcej przebiegu? Dzięki za odpowiedź :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możliwe i nie wiem czy ta cena nie jest zbyt atrakcyjna..chociaż to 2.0d :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

tak, wiem że 2.0d to cienizna, mówię mu że 530d spala litr dwa więcej a jest o niebo lepsze.

Macie może jeszcze jakieś spostrzeżenia?

Opublikowano
tak, wiem że 2.0d to cienizna, mówię mu że 530d spala litr dwa więcej a jest o niebo lepsze.

Jeżeli szwagier wybiera jedną z tańszych 520d z tego rocznika, to niech lepiej się nie tyka 530d, bo jeszcze większych problemów sobie narobi, jeśli nie zmieni kryteriów wyboru.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

2.0d to nie jest cienizna, normalne auto, nie jest powolne.

Zadbane 530d z tego rocznika to koszt ok. 100 tys zł, więc mówimy o zupełnie innej kwocie.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Tak jak wyżej największym problem tej Piąteczki :wink: jest :

- "miejsce sprzedaży";

- fakt, że Bumka na fotkach wygląda na pewno dużo lepiej niż w katalogach BMW :mrgreen: .

O faktycznym stanie technicznym, stopniu zużycia wnętrza i mniejszej/większej bezwypadkowości można dowiedzieć się tylko i wyłącznie na miejscu pod czas dokładnych oględzin :| .

Opublikowano
może przesadziłem z tym że cienizna, wiadomo to jest normalny samochód dużo lepszy niż polskie standardy, chodziło mi o to że jest przeciętna jak BMWicę, zbytnio podkoloryzowałem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.